Γλάστρες με σχέδιο καρπούζι

Σήμερα για κάποιον λόγο όλοι ανεβάζουν κάποιο project με κάτι από καρπούζι. Ίσως γιατί μας έρχεται μίνι ανοιξιάτικος καύσωνας; Έτσι κι εγώ αποφάσισα να ανεβάσω γλάστρες με σχέδιο καρπούζι!

Ναι, είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις να φτιάξεις γλάστρες με σχέδιο καρπούζι . Την ιδέα την βρήκα στο Darby Smart και είμαι σίγουρη οτι θέλεις να διαβάσεις γρήγορα τις οδηγίες και να τις φτιάξεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Έχουμε και λέμε… Υλικά:

  • Γλάστρες κεραμικές
  • Ακρυλικά χρώματα (κόκκινο, λευκό και πράσινο)
  • Πινέλα
  • Μαύρο μαρκαδοράκι
  • Μολύβι
  • Πιάτο πλαστικό

Το πρώτο πράγμα που καλείσαι να κάνεις είναι να φτιάξεις με το πράσινο και το λευκό ακρυλικό χρώμα ένα αρκετά πιο ανοιχτόχρωμο πράσινο για να δώσεις την αίσθηση της φλούδας του καρπουζιού στη γλάστρα σου.

Με το πινέλο σου βάφεις το επάνω μέρος της γλάστρας με το σκούρο πράσινο και αφού στεγνώσει προσθέτεις κάθετες πινελιές με το ανοιχτόχρωμο πράσινο.

Στη συνέχεια βάφεις με το κόκκινο την υπόλοιπη γλάστρα.

Αφού στεγνώσει καλά η γλάστρα φτιάχνεις με το μαρκαδοράκι σου και τα κουκούτσια. Εάν νιώθεις ανασφάλεια, μπορείς να κάνεις τα σχέδια πρώτα με ένα μολύβι.

Και εννοείται οτι δεν θα φτιάξεις μόνο μια, αλλά πολλές γλάστρες με σχέδιο καρπούζι! Για να έρθει το καλοκαίρι γρήγορα στην βεράντα σου!

Και εάν τη ζωγραφική σε γλάστρα την έχεις εμπεδώσει, τότε δες πως μπορείς να ντύσεις τις γλάστρες σου με ύφασμα!

Καλό μας καλοκαίρι!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *