Φτερά από νήμα

Τι εντυπωσιακή ιδέα! Και πόσο ενδιαφέρον το ότι η Jenn κατέληξε σε αυτή μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα χειροτεχνίας…

Για να φτιάξεις και εσύ φτερά από νήμα ή σπάγκο ή κορδόνι θα χρειαστεί πρώτα να καλύψεις ένα συρματάκι ή ένα ξύλο με το υλικό που θα χρησιμοποιήσεις. Στην συνέχεια κόβεις πολλά μικρά κομμάτια (7-8 εκ.) από το υλικό σου και τα δένεις πάνω στην βάση που κάλυψες νωρίτερα.

feather_making_2

Μουλιάζεις όλο το αντικείμενο σε νερωμένη κόλλα ή powertex (ανάλογα με το πόσο σκληρό θέλεις το αποτέλεσμα) και το τοποθετείς σε μια πλαστική επιφάνεια για να στεγνώσει δίνοντάς του το τελικό σχήμα.

feather_making_3

Το φτερό θα χρειαστεί 1 με 2 μέρες για να στεγνώσει πλήρως και μετά μπορείς – αν θέλεις – να του προσθέσεις και όμορφα σχήματα με μαρκαδόρο.

Τα καινούργια σου φτερά, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις κοσμήματα ή διακοσμητικά, δες τις ιδέες που βρήκαμε αλλά και ολόκληρο το tutorial στο infarrantlycreative.net και εμπνεύσου!

Φτιάξτο

Η Βάλια είναι γραφίστας. Σχεδίασε το πρώτο της website το 1996 αλλά πλέον σχεδιάζει μόνο για το ftiaxto.gr. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν ένα γιο, τον Ιάσονα. Αγαπάει τα πολύπλοκα projects ειδικά αν περιλαμβάνουν ραπτομηχανή και υπομονή.

Απάντηση