Younique supplies: Υλικά για κατασκευή τσάντας

Τους Younique μπορεί να τους γνωρίζεις ήδη από τις χειροποίητες τσάντες τους, τώρα όμως είναι καιρός να μας ξανασυστηθούν! Αφορμή το Younique Supplies, το καινούργιο ηλεκτρονικό κατάστημα με υλικά για τσάντες και όχι μόνο, που μόλις άνοιξαν! Ας τους γνωρίσουμε!

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που μας αρέσει να δημιουργούμε και να ωθούμε και τους άλλους ανθρώπους να δημιουργούν. Η χειροτεχνία είναι ένα σημαντικό μέσο έκφρασης. Μέσω της ιστοσελίδας μας σας παρέχουμε όλα τα υλικά που βρίσκουμε στην αγορά και μπορούν να σας φανούν χρήσιμα, κυρίως για κατασκευή τσάντας, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ μπορεί να θελήσετε να κατασκευάσετε.

Πολλά από αυτά είναι χειροποίητα και τα φτιάχνουμε στο εργαστήριό μας ανά παραγγελία. Σε κάθε περίπτωση προσπαθούμε να έχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς και την πιο πλήρη και άμεση εξυπηρέτηση, ώστε όπου κι αν βρίσκεστε να έχετε πρόσβαση σε όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά/στοιχεία, ώστε να εκφράζεστε όπως ακριβώς θέλετε, χωρίς τεχνικούς περιορισμούς στην φαντασία σας.

Οι κωδικοί μας συνεχώς ανανεώνονται. Επισκεφτείτε το e-shop μας και αποκτήστε ότι θέλετε με λίγα κλικ. Ακόμα κι αν δεν βρείτε κάτι, ζητήστε το μέσω της φόρμας επικοινωνίας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας εξυπηρετήσουμε.

Younique Supplies
Διεύθυνση εργαστηρίου: Πεντέλης 41, Γέρακας, Τ.Κ. 153 41
Τηλ.: 6947 893119
email: info@youniquesupplies.gr
youniquesupplies.gr

www.facebook.com/YouniqueSupplies/
www.pinterest.com/YNQsupplies/

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.