Κολιέ από παλιές ρακέτες

Όταν βρίσκω κάτι τέτοιες παράξενες ιδέες τρελαίνομαι. Είναι βρε παιδί μου κάποιοι crafters που το μυαλό τους λειτουργεί τελείως διαφορετικά όταν βλέπει κάποια αντικείμενα. Όπως η Sarah από το www.sadieseasongoods.com!
Εντάξει, αυτό το project δεν το βάλαμε απαραίτητα για να κάνεις το ίδιο (αν και γιατί όχι;), αλλά για να ανοίξει το μυαλό και το μάτι και να πάρουμε γενικώς έμπνευση όλοι μας.

Η Sarah, λοιπόν, είχε φτιάξει τα χριστούγεννα κάτι πολύ ωραία διακοσμητικά κεντήματα σε παλιές ρακέτες. Και για να μοιάζουν με κάδρα τους είχε κόψει τα χερούλια. Της έμειναν της κοπέλας και δεν ήξερε τι να τα κάνει.

Μέχρι που παρατήρησε οτι έτσι όπως κόπηκε η ρακέτα το εσωτερικό της έκανε κάτι πολύ όμορφα σχέδια.

raketes-koliedes2Πήγε στο πριονάδικο και έκοψε τα χερούλια σε φέτες, σαν ντόμινο φαντάσου. Με λίγο γυαλοχαρτάρισμα και λίγο λάδι αυτά ξανάνιωσαν. Και μετά έβαλε αυτά τα ωραία τα βιδωτά τα κρικάκια και τα έκανε κρεμαστά για κολιέ. Με μια αλυσίδα ή ένα δερμάτινο κορδόνι και ένα επιπλέον κρεμαστό διακοσμητικό (χαντρούλα ή μεταλλικό στοιχείο) έτοιμα τα κολιέ!

Τι λες; Δεν είναι πολύ κομψά;

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *