Κουτάκια από φελτ

Δεν ξέρω για σένα, εγώ πάντα φαίνεται να έχω ανάγκη για περισσότερα κουτάκια! Και αυτά τα κουτάκια από φελτ που φτιάχνει η Jessica από το howaboutorange είναι τέλεια, σκέφτομαι μήπως φτιάξω και για Χριστουγεννιάτικα δώρα.

Για κάθε κουτάκι θα χρειαστείς 2 φύλλα φελτ περίπου 23 x 23 εκ. Από το howaboutorange μπορείς να κατεβάσεις τα δύο μοτίβα, ένα για την βάση και ένα για το καπάκι και να κόψεις το κάθε κομμάτι αντίστοιχα.

felt-boxes-1

felt-boxes-2

Αφού κόψεις τα κομμάτια, χρησιμοποίησε έναν χάρακα για να κάνεις τις τσακίσεις. Δίπλωσε τα τριγωνάκια προς τα μέσα και μετά κλείσε με το πλαϊνό. Ο καλύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις ζεστή κόλλα σιλικόνης για να τα κολλήσεις. Αν το φύλλο φελτ είναι πολύ χοντρό ίσως χρειαστεί να κόψεις λίγο το ύψος των τριγώνων για να έρθουν περασιά με το πλαϊνό.

felt-boxes-3

Το πρώτο σου κουτάκι είναι έτοιμο, πόσα θα φτιάξεις;

Δες όλο το project αναλυτικά στο howaboutorange.blogspot.com.

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *