Γράμματα με washi tape

letters-5

Ο πεθερός μου ήρθε στην Χειροτέχνικα και εντυπωσιάστηκε με τα ξύλινα γράμματα που είδε να πωλούν. Μου ζήτησε να του πάρω το Ι και το Ρ για τα αρχικά των ονομάτων των εγγονιών του. Του τα πήρα αλλά σιγά που δεν θα τα πείραζα πριν του τα δώσω!

letters-1

Πήρα τα γράμματα λοιπόν και βρήκα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω τα υπέροχα washi tape αλλά και κάποια άλλα ξύλινα αντικείμενα που πήρα από την Χειροτέχνικα.

letters-2

Το washi tape είναι αυτοκόλλητη ταινία από λεπτό χαρτί με διάφορα σχέδια πάνω. Το θετικό του είναι ότι ακριβώς επειδή είναι από χαρτί, είναι αρκετά λεπτό και ευκολόπλαστο ώστε να μπορείς να το κολλήσεις σε διάφορες επιφάνειες.

letters-3

Ξεκίνησα λοιπόν να καλύπτω τα γράμματα και όπου χρειαζόταν έκοβα το washi tape με ένα μικρό ψαλιδάκι, κυρίως στις καμπύλες και τα γυρίσματα.

letters-4

Την μεγάλη καρδιά την έβαψα με γκρι μπογιά μαυροπίνακα και όταν στέγνωσε κόλλησα τα γράμματα και τα υπόλοιπα διακοσμητικά.

letters-5

Τι λες, καλό δεν βγήκε; Νομίζω θα του αρέσει πολύ!

Φτιάξτο

Η Βάλια είναι γραφίστας. Σχεδίασε το πρώτο της website το 1996 αλλά πλέον σχεδιάζει μόνο για το ftiaxto.gr. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αγαπάει τα πολύπλοκα projects ειδικά αν περιλαμβάνουν ραπτομηχανή και υπομονή.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Γράμματα με washi tape”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *