Πλεκτά παντοφλάκια

Ήρθε ο καιρός για πλεκτά παντοφλάκια και επιτέλους βρήκα ένα μοτίβο που μου αρέσει! Η Yuko Nakamura έπλεξε και δίνει δωρεάν τις οδηγίες για τα παντοφλάκια που βλέπεις, στο ravelry.com. Τα παντοφλάκια πλέκονται επίπεδα και τα ενώνεις στο τέλος με ραφή από κάτω.

knitted-pantoufles-2

Οι οδηγίες είναι για δίχρωμες παντόφλες αλλά αν προτιμάς τις κάνεις με ένα χρώμα.

knitted-pantoufles-1

Καλό φθινόπωρο!

Κατέβασε τις οδηγίες από το raverly.com.

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

5 σχόλια στο άρθρο “Πλεκτά παντοφλάκια”

  1. Είναι πολύ ευκολότερο να φτιάξεις παντοφλακια με βελονάκι!!!
    Στο YouTube έχει σχέδια πολλά !!
    Εγώ προσωπικά έχω φτιάξει για όλη την οικογένεια και με μεγάλη ευκολία!!
    Είναι όμορφα και για δωράκια!!

  2. Κορίτσια μου γλυκά… δυστυχώς δεν είναι εύκολο (ή επιτρεπτό) να μεταφράζουμε όλα τα σχέδια που συναντάμε στο internet. Γι’ αυτό και φτιάξαμε και το γλωσσάρι με όρους από τα Αγγλικά στα Ελληνικά. Οι οδηγίες είναι στη σελίδα στο Ravelry εκεί που λέει “This pattern is available as a free Ravelry download” και έχει link για να ανοίξει το pdf!

  3. τέλεια παπουτσάκια για το σπίτι μας αλλά θα συμφωνήσω με τη Σοφία. Πολύ θα ήθελα να τα φτιάξω κι εγώ αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα. Σας παρακαλώ μεταφράστε τα….. 🙄

  4. Πολύ ωραίο κορίτσια, αλλά θα ήταν πολύ καλύτερα αν μπορούσαμε να είχαμε οδηγίες, σε ότι ανεβάζατε, στα ελληνικά.
    Καθημερινά σας παρακολουθώ, είστε απίθανες, αλλά για κάποιους υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα όταν οι οδηγίες είναι σε άλλη γλώσσα.
    Ευχαριστούμε πάντως για ότι μας προσφέρετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *