Νεσεσέρ από τις φωτογραφίες σου

Για τους περισσότερους από εμάς οι διακοπές έχουν επισήμως τελειώσει και αναζητούμε τρόπους να φυλάξουμε τις αναμνήσεις μας από το φετινό καλοκαίρι. Ψάχνοντας βρήκαμε αυτή την ιδέα από το αγγλόφωνο blog του DaWanda.com. Τι λες για τσαντάκι νεσεσέρ με τις φωτογραφίες σου; Δες πως θα το φτιάξεις!

Υλικά που χρειάζεσαι:

– 2 κομμάτια ανοιχτόχρωμο βαμβακερό ύφασμα (λευκό ή μπεζ) διάστασης 29εκ επί 19εκ.
– Ύφασμα για χερούλι (προαιρετικά)
– Φύλλα για σιδερότυπο
– Ταινία διπλής όψης λεπτή
– Φερμουάρ 30εκ
– Ρέλι
– Ραπτομηχανή
– Σίδερο
– Υλικά ραπτικής (καρφίτσες, ψαλίδι κτλ)

Η πρώτη δουλειά που πρέπει να κάνεις είναι να φτιάξεις σε ένα υπολογιστή και με τη βοήθεια ίσως κάποιου που ξέρει, ένα κολλάζ από τις αγαπημένες σου ψηφιακές φωτογραφίες. Η εικόνα αυτή θα πρέπει να έχει διάσταση 29εκ επί 19εκ. Τυπώνεις το κολλάζ στο χαρτί για σιδερότυπο (2 φύλλα – μπορείς να έχεις το ίδιο κολλάζ και στις δύο όψεις του νεσεσέρ ή να φτιάξεις άλλο) και σιδερώνεις καλά επάνω στο ύφασμα που έχεις επιλέξει.

Clutch_foto_main
Από εδώ και πέρα το πως θα συναρμολογήσεις το νεσεσέρ σου είναι λίγο δική σου επιλογή. Στο blog του DaWanda θα βρεις οδηγίες για να βάλεις και ρέλι, αλλά και χερούλι στο νεσεσερ τσαντούλα. Εναλλακτικά, μπορείς απλώς να τοποθετήσεις το φερμουάρ και στη συνέχεια να ακουμπήσεις τα υφάσματα καλή με καλή και να ράψεις το τσαντάκι γύρω γύρω.

Η επιλογή είναι δική σου.

Εμείς ευχόμαστε να έχεις πάντα πολλές όμορφες αναμνήσεις που να θέλεις να τις κρατήσεις ζωντανές για πάντα!

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

Απάντηση