Στην Σκύρο

skyros-1Τα νέα του δημοψηφίσματος με βρήκαν με το μισό σπίτι ήδη πακεταρισμένο. Το πλάνο ήταν να φεύγαμε Τετάρτη για διακοπές. Με όλα αυτά που διαβάζαμε όμως δεν θέλαμε να φύγουμε… τι θα γίνει τώρα; Πως θα μπορούσαμε να κάνουμε τα μπάνια μας όταν όλη η χώρα αλλά και εμείς προσωπικά βρισκόμαστε σε τόσο αναβρασμό;

Είμαι από τους ανθρώπους που έχουν φίλους και από τις δύο πλευρές. Μπαίνοντας στο facebook to Ναι διαδέχεται το Όχι ασταμάτημα. Επιχειρήματα από εδώ, επιχειρήματα και από εκεί. Συνεχίζω και ακολουθώ όλους τους φίλους μου ότι και αν λένε, καλό είναι να ακούγονται όλες οι γνώμες. Εγώ και η κολλητή μου θα ψηφίσουμε διαφορετικά και αυτό είναι εντάξει. Καταλαβαίνω τους λόγους της και καταλαβαίνει τους δικούς μου. Και οι δύο θέλουμε το καλύτερο για την χώρα μας και την οικογένειά μας. Είμαστε αδερφές ψυχές και θα εξακολουθούμε να είμαστε όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα την Δευτέρα.

skyros-2

Την Τετάρτη το πρωί αποφασίσαμε να το πάρουμε το πλοίο για Σκύρο. Να ξαμολύσουμε το παιδάκι μας στην θάλασσα και εμείς να απέχουμε όσο μπορούμε από τον παραλογισμό της συνεχούς ενημέρωσης. Την απόφαση για το τι θα ψηφίσουμε την έχουμε ήδη πάρει.

skyros-3

Μέσα στην αναστάτωση το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι οι χειροτεχνίες, φαντάζομαι και εσύ. Δεν πρόλαβα να πάρω υλικά μαζί μου, πέρα από τους ανεξίτηλους μαρκαδόρους Sharpies και λίγο σκοινί. Όπως και η χώρα μου, θα κοιτάξω να φτιάξω με ότι έχω…

skyros-4

Αντί χειροτεχνίας, σας αφήνω με μερικές χαλαρωτικές φωτό! Καλή δύναμη και ψυχραιμία σε όλους εύχομαι.

skyros-5

Μας αρέσει
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *