Πως να ράψεις κολλάν για μικρά και μεγάλα κορίτσια

Δεν υπάρχει πιο βολικό ρούχο από τα κολλάν και αυτό το λέω σαν μαμά κόρης. Είναι το ίδιο εύκολο να ντυθεί η Χριστίνα με κολλάν όσο κι εγώ, ειδικά όταν ετοιμαζόμαστε για παιχνίδι μέσα και έξω από το σπίτι. Συχνά, όμως είναι δύσκολο να βρω το κολλάν που μου αρέσει και για τις δυό μας. Με αυτό το video από το Made Everyday μπορώ να φτιάξω ό,τι κολλάν θέλω σε ό,τι σχέδιο μας αρέσει. Τι λες; Θα το δοκιμάσουμε;

Στο video που βρήκαμε στο Made Everyday η Dana μαζί με την φιλενάδα της την Μιράντα φτιάχνουν κολλάν με δύο τρόπους, με απλή ραπτομηχανή και με κοπτοράπτη. Το ωραίο με αυτό το video είναι οτι βλέπεις και tips για το πως να δουλεύεις με ελαστικό ύφασμα.

Τι περιμένουμε, λοιπόν; Ας φτιάξουμε μικρά και μεγάλα κολλάν για το καλοκαιράκι!

 

 

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *