Μαγνήτες από washi tape

Είναι μερικές ημέρες που χρειάζεσαι μια ιδέα για να φτιάξεις κάτι όμορφο για το σπίτι σου, αλλά δεν έχεις την πολυτέλεια να αφιερώσεις πολύ χρόνο για να την υλοποιήσεις. Ε, αυτή η ιδέα για μαγνήτες από washi tape που βρήκαμε στο My Poppet Makes περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω! Είναι γρήγορη, απλή και θα δώσει μια χρωματιστή νότα στην κουζίνα σου!

Μάλλον θα σου πάρει περισσότερη ώρα το να διαβάσεις αυτό το άρθρο, από το να φτιάξεις τους μαγνήτες, αλλά πίστεψέ μας, αξίζει τον κόπο.

Τα υλικά που χρειάζεσαι είναι:

– φύλλο μαγνήτη (μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφημιστικούς μαγνήτες που δεν χρειάζεσαι)
– washi tape σε διάφορα χρώματα και σχέδια
– λευκό αυτοκόλλητο χαρτί
– Ψαλίδι

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνεις είναι να καλύψεις το φύλλο μαγνήτη σου με το λευκό αυτοκόλλητο χαρτί. Έτσι δεν θα φαίνεται η μαυρίλα κάτω από τα washi tape σου και φυσικά ούτε τα διαφημιστικά που πας να καλύψεις.

washi-magnet_main
Κόλλα επάνω στο φύλλο τα washi tape της επιλογής σου στο μήκος που θέλεις. Προσοχή να είναι συνεχόμενα το ένα με το άλλο.

Κόψε με το ψαλίδι τις λωρίδες μαγνήτη με washi tape και περιποιήσου τις άκρες κόβωντας ορθή γωνία, λοξά ή ακόμη και σχήμα V.

Οι μαγνήτες σου είναι έτοιμοι! Τώρα το ψυγείο σου είναι πιο χρωματιστό από ποτέ!

Μεγιά

 

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *