Εκλογές Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου με επωνυμία «Ελληνικός Σύλλογος Πάτσγουορκ«

paplomatoudes_introΟ Ελληνικός Σύλλογος Πάτσγουορκ είναι επιτέλους πραγματικότητα! Σκοπός του είναι, αφενός μεν η καλλιέργεια σχέσεων επικοινωνίας και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του, αφετέρου η προώθηση των τεχνικών, Πάτσγουορκ, Κουίλτινγκ (quilting) και συναφών τεχνικών στην Ελλάδα. Στις 23 Μαίου θα πραγματοποιηθούν εκλογές διοικητικού συμβουλίου στο καφέ Μύρτιλο στο Ηράκλειο. Μάθε περισσότερα.

Διάβασε παρακάτω την ανακοίνωση του Ελληνικού Συλλόγου Πάτσγουορκ:

Ο Σύλλογος μας είναι επιτέλους πραγματικότητα! Σκοπός του είναι, αφενός μεν η καλλιέργεια σχέσεων επικοινωνίας και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών μας, αφετέρου η προώθηση των τεχνικών, Πάτσγουορκ, Κουίλτινγκ (quilting) και συναφών τεχνικών στην Ελλάδα.

Για την ολοκλήρωση λοιπόν των σκοπών μας, στις 23 Μαϊου στις 3 το μεσημέρι , συγκαλούμε Γενική Συνέλευση , με θέμα “Εκλογές Διοικητικού Συμβουλίου”, στο καφέ Μύρτιλο, που βρίσκεται στο σταθμό του Ηλεκτρικού στο Ηράκλειο. Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία αν παρίσταται το ενα τρίτο (1/3) τουλάχιστον των οικονομικά τακτοποιημένων μελών , συμπεριλαμβανομένων και των με ηλεκτρονική δήλωση συμμετεχόντων.

Για να μπορέσουμε να έχουμε όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση από τα διάφορα διαμερίσματα της χώρας, αλλά και αν θέλετε να ασχοληθείτε ενεργά και να εκλεγείτε στο Διοικητικό Συμβούλιο, σας καλούμε να εγγραφείτε. Η ετήσια συνδρομή είναι 15 Ευρώ και είναι προϋπόθεση για την εγγραφή σας στο Σύλλογο.

Για να διευκολύνουμε τις εγγραφές μια και ακόμα δεν έχουμε κάποιο στέκι, η Μυρτώ Βλασσοπούλου θα βρίσκεται τις Τετάρτες 13 και 20 Μαϊου και μεταξύ των ωρών 5.30 και 7.30 το απόγευμα στην καφετέρια «Βανίλια και Κανέλα» στο Μετρό Πανόρμου. Εκεί θα μπορέσετε να εγγραφείτε αλλά και να συζητήσετε μαζί της τα σχετικά με το Σύλλογο. Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά αν στείλετε μια αίτηση με θέμα email “ΕΓΓΡΑΦΗ“ στην γραμματέα του Συλλόγου στο katerinadovinou@gmail.com και εξασφαλίσετε εναν τρόπο να φτάσουν εγκαίρως τα χρήματα της συνδρομής. Επίσης εγγραφές θα γίνονται και στις 23 Μαίου για 1 ώρα πριν αρχίσει η Γενική Συνέλευση, απλώς τα μέλη που θα εγγραφούν στις 23/5 δεν θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλουν υποψηφιότητες, γιατί αυτές θα έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Οσοι επιθυμούν να εκλεγούν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο υπό τον όρο να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Σύλλογο. Η υποβολή αιτήσεως μπορεί να γίνει είτε απευθείας στην κ. Μυρτώ Βλασσοπούλου, είτε ηλεκτρονικά προς την γραμματέα του Συλλόγου μέχρι και την 20η Μαιου 2015 έτσι ώστε να ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες εγκαίρως.

Η νέα Διοίκηση που θα εκλεγεί θα αποφασίσει για τις επόμενες δράσεις του Συλλόγου, μεταξύ των οποίων θα είναι η διενέργεια εκθέσεων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, η διεθνής εκπροσώπηση του Συλλόγου μας, η εκπαίδευση των μελών, η τακτική ενημέρωσή τους και ό,τι άλλο αποφασιστεί.

Η Προσωρινή Διοίκηση του Συλλόγου

Μυρτώ Βλασσοπούλου – Πρόεδρος
Μάνια Χατζηιωαννίδη – Αντιπρόεδρος
Κατερίνα Ντοβίνου – Γραμματέας
Τιτίκα Φιλντίση – Ταμίας
Άντα Κοπιτοπούλου – Μέλος

Το καταστατικό και το email θα τα βρείτε εδώ www.paplomatoudes.gr

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Τι συμβαίνει

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *