Κλωθώ: Κατάστημα και σεμινάρια πλεξίματος/ βελονάκι

klotho-introΣτην Ηλιούπολη η Κλωθώ καθημερινά προτείνει ιδέες και λύσεις σε αυτούς που θέλουν να επιβληθούν σε μια κλωστή ή με μια κλωστή! Στο κατάστημα, αλλά και στην ιστοσελίδα της www.klotho.gr, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε νήματα, βελόνες και βελονάκια, σχέδια πλεκτικής για ζακέτες, μπεμπέ, τσάντες, κασκόλ, felting και ότι άλλο βάζει ο νου σας!

Η Κλωθώ καλύπτει και τις κεντήστρες με κλωστές κεντήματος, καμβάδες, υφάσματα και σχέδια.

Παράλληλα, βρίσκετε υλικά για patchwork – quilting, καθώς και είδη ραπτικής, πρωτότυπα κουμπιά και φόδρες.

Επίσης, πραγματοποιούνται σεμινάρια πλεκτικής, patchwork και quilting.

Η Κλωθώ δεν επιθυμεί μόνο την πώληση των προϊόντων της, αλλά με μεγάλη χαρά σας δίνει ολοκληρωμένες προτάσεις στα μέτρα σας φτιάχνοντας σχέδια αποκλειστικά για σας από την αρχή ή μεταφράζοντας δύσκολα σχέδια από τον Διεθνή χώρο της χειροπλεκτικής … με απεριόριστη βοήθεια!

Σας δέχεται στον χώρο της καθημερινά και ολοήμερα την Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή χωρίς ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν είστε κοντά της, σας εξυπηρετεί μέσω διαδικτύου, skype καθώς, αποστέλλει προϊόντα και σχέδια σε Ελλάδα και Κύπρο.

Γραφτείτε στο newsletter της Κλωθούς για να μαθαίνετε τα νέα της.

Βρείτε την στο www.klotho.gr

ΚΛΩΘΩ
Κυπρίων Ηρώων 3, Ηλιούπολη, Αθήνα
Τηλ. 210 99 19 786
Email: mary@klotho.gr
Eshop: www.klotho.gr

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Απάντηση