Εύκολο μπρελόκ από δέρμα

leather-keychainΚάτι έχω πάθει με τα τρουκς τώρα τελευταία και σε ότι κάνω θέλω να τα βάλω! Έχω ήδη μια τσάντα υπό κατασκευή (θα την δείτε σύντομα, είναι σαν το πορτοφολάκι που έφτιαξα πριν λίγο καιρό), είπα όμως να κάνω ένα διάλλειμα και να φτιάξω μπρελόκ για τα καινούργια μας κλειδιά μιας και κάνουμε μετακόμιση μέσα στην εβδομάδα.

 

 

Θα χρειαστείς:

leather-keychain-1

Ξεκινάς κόβωντας μια λωρίδα περίπου 2,5 x 13 εκ. Μπορείς να το κάνεις με ψαλίδι αλλά είναι πολύ πιο εύκολο με τον περιστροφικό κόφτη.
leather-keychain-2
Διπλώνεις στην μέση και βάζεις λίγη κόλλα για να σταθεροποιηθεί και να μην κουνιέται όταν θα βάλεις τα μπουντούζια. Κόλλα δεν θα βάλεις κοντά στην δίπλωση γιατί από εκεί θα περάσει ο κρίκος. Πάτα καλά τα δύο μέρη και σκούπισε ότι κόλλα θα βγει εκτός.
leather-keychain-3
Προσάρμοσε τα εξαρτήματα που θα βρεις στην συσκευασία των μπουντουζιών στην τανάλια και άνοιξε δύο τρύπες. Χρησιμοποίησε το επόμενο εξάρτημα για να τοποθετήσεις τα μπουντούζια (αναλυτικές οδηγίες θα βρεις στην συσκευασία των μπουντουζιών).
leather-keychain-4
Έτοιμο! Αν θέλεις κόβεις και το τελείωμα ώστε να κάνει μυτούλα, όπως φαίνεται παραπάνω.
Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *