Η τεράστια αυτοσχέδια τσάντα της παραλίας

huge-bagΒρίσκομαι σε ειδική αποστολή, έχω ήδη φεύγει διακοπές και ερευνώ το τι πραγματικά χρειάζεσαι για διακοπές στην θάλασσα. Προτείνω την τόσο μεγάλη τσάντα που δεν υπάρχει πουθενά στο εμπόριο και χρειάστηκε να ράψω μόνη μου. Εμπνεύστηκα από την φίλη μου Μίνα, η οποία κάπου, κάπως βρήκε ένα πατρόν και έκανε την αρχή.

Δεν θα σου κάνω λίστα με το τι θα χρειαστείς, τα υφάσματα και η ραπτομηχανή είναι σίγουρα. Εγώ έκανα την τσάντα όσο μεγάλο ήταν το ύφασμα που ήθελα να χρησιμοποιήσω για εξωτερικό. Το δίπλωσα στην μέση και έραψα κάτω και στο ένα πλάι. Χρησιμοποίησα ένα άλλο ύφασμα για μέσα, που μεταξύ μας δεν πολυταιριάζει, αλλά δεν βαριέσαι!

huge-bag-2

Έφτιαξα ένα φαρδύ χερούλι και την έραψα σύμφωνα με τις οδηγίες εδώ. Την κρεμάω στον ώμο και τελειώνει στο γόνατο, είναι τόσο μεγάλη και χωράει άνετα 3 πετσέτες, 2 ψάθες και 2 σετ κουβαδάκια, πράγματα με όγκο δηλαδή και όχι απαραίτητα βαριά, αν και θα πρέπει να ρωτήσω τον σύζυξ που την κουβαλάει…

huge-bag-1

Παραπάνω βλέπεις ότι χωράει άνετα και το παιδί μου, αν χρειαστεί!

huge-bag-3

Καλές διακοπές, και μείνετε συντονισμένοι, θα ακολουθήσουν και άλλα tips διακοπών…

Φτιάξτο

Η Βάλια είναι γραφίστας. Σχεδίασε το πρώτο της website το 1996 αλλά πλέον σχεδιάζει μόνο για το ftiaxto.gr. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν ένα γιο, τον Ιάσονα. Αγαπάει τα πολύπλοκα projects ειδικά αν περιλαμβάνουν ραπτομηχανή και υπομονή.

Απάντηση