Χειροτεχνίες με χάρτινα πιάτα για το καλοκαίρι

Τώρα που μπήκε για τα καλά το καλοκαίρι και μέχρι να έρθει η ώρα για τις διακοπές τα πιτσιρίκια μας έχουν ανάγκη από δημιουργική απασχόληση και μπόλικο παιχνίδι. Αυτή την εβδομάδα βρήκαμε στο www.pinkstripeysocks.com και σου προτείνουμε ιδέες για χειροτεχνίες με χάρτινα πιάτα. Δες πως!

Οι χειροτεχνίες με χάρτινα πιάτα είναι ιδανικές για όλες τις ηλικίες!

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:

– Χάρτινα πιατάκια
– Ακρυλικά χρώματα
– Πινέλα
– Ψαλίδι
– Κοπίδι
– Νήμα
– Διακορευτής
– Συρραπτικό
– Σελοτέιπ
– Μολύβι
– Ξυλάκια μεγάλα
– Χαρτί κατασκευών
– Κόλλα για χαρτί

Εάν τα παιδιά σου είναι λίγο μεγαλύτερα, τότε σίγουρα καλό είναι να τα αφήσεις να αυτοσχεδιάσουν και να ζωγραφίσουν μόνα τους τις μάσκες και τα σχέδια επάνω στις τσαντούλες.

Εάν είναι μικρούλια, τότε μπορείς να κάνεις εσύ τα σχέδια και τη ζωγραφική και να τα αφήσεις να σε βοηθήσουν με τη συναρμολόγηση, ή να χρωματίσουν το δικό τους πιάτο. Αρκεί να συμμετέχουν με τον τρόπο τους σε όλο αυτό.

χειροτεχνίες με χάρτινα πιάτα

Μπορείς να δεις περισσότερες λεπτομέρειες και οδηγίες στο άρθρο του www.pinkstripeysocks.com

Όταν είναι έτοιμα τα πιάτα και έχουν στεγνώσει καλά το παιχνίδι ξεκινάει. Μπορεί ο καθένας να υποδηθεί έναν χαρακτήρα και εάν έχετε όρεξη να φτιάξετε εκτός από τις τσαντούλες και άλλα αξεσουάρ για θεατρικό παιχνίδι (σπαθιά, καπέλα, κτλ).

Και εάν ψάχνεις ιδέες για δημιουργική απασχόληση με τα παιδιά αυτό το καλοκαίρι, τότε σίγουρα θα σου αρέσει και το άρθρο μας “Χειροτεχνίες στη θάλασσα”

Καλή διασκέδαση!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *