Σαγιονάρες με ύφασμα

fabric_flip_flops_introΚι εκεί που νομίζεις οτι κάποιο θέμα το έχεις εξαντλήσει βρε παιδάκι μου…. τσουπ να σου μια καινούργια ιδέα. Έτσι κι εμείς λέγαμε οτι έχουμε ψιλοτελειώσει με τους τρόπους που μπορείς να αλλάξεις τις σαγιονάρες σου, αλλά να που στο www.dreamalittlebigger.com βρήκαμε κι άλλο τρόπο! Πάρε, λοιπόν, κόλλα και ύφασμα και πάμε να δούμε τι θα φτιάξουμε σήμερα!

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:

– Πλαστικές σαγιονάρες
– Ύφασμα
– Κόλλα Mod Podge
– Ψαλίδι
– Πινέλο σφουγγαράκι

Η διαδικασία πολύ απλή. Βάλε τη σαγιονάρα σου επάνω στο ύφασμά σου και κόψε μπόλικο γύρω γύρω για να σιγουρευτείς οτι θα σου φτάσει το ύφασμα. Πρώτα ξεκινάς να βάλεις ύφασμα (σαν μπάλωμα σε μικρά κομμάτια) στα σημεία που μπαίνει το πλαστικό μέσα στη σαγιονάρα. Προσοχή όχι εκεί που μπαίνει η σαγιονάρα ανάμεσα στα δάχτυλά σου. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να βγάλεις τις διχάλες και να τις ξαναβάλεις, αλλά εάν μιλάμε για φτηνό ζευγάρι πλαστικές σαγιονάρες οι πιθανότητες είναι οτι δεν θα είναι επιτυχής η απόπειρα. Οπότε βολέψου με το μπαλωματάκι.

fabric_flip_flops_main

Μετά το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πασαλείβεις τον πάτο με κολλα και να απλώνεις προσεκτικά το ύφασμά σου. Προτείνουμε να ξεκινήσεις από πίσω προς τα μπρος (φτέρνα – δάχτυλα). Φρόντισε να απλώνεις καλά και να βάζεις κόλλα σε μικρά κομμάτια για να προλαβαίνεις και να μην σου στεγνώνει. Στη διχάλα θα χρειαστεί να κόψεις προσεκτικά το ύφασμα σου με το ψαλίδι και να το καλύψεις. Μην βάλεις εκεί μπάλωμα γιατί θα κάνει εξόγκωμα και θα σε ενοχλεί στο περπάτημα. Άφησε να στεγνώσει πολύ καλά η σαγιονάρα και πιάσε το ταίρι της.

Αφού έχει στεγνώσει γύρνα την ανάποδα και κόψε πολύ προσεκτικά με το ψαλίδι σου το ύφασμα που περισσεύει. Στο άρθρο του www.dreamalittlebigger.com λεέι οτι δεν υπάρχει φόβος να ξεφτίσει στις άκρες και στην τελική εάν ξεφτίσει φτιάξε άλλο ένα ζευγάρι.

Έτοιμο το ζευγάρι σαγιονάρες σου! Πάλι θα είναι οι μοναδικές στην παραλία!

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

Απάντηση