Λάδι ξυρίσματος

ShaveOil_introΣε μερικές ημέρες πλησιάζει η γιορτή του πατέρα και είμαστε σίγουροι οτι συχνά πυκνά έχεις το πρόβλημα του τι ακριβώς να φτιάξεις για τον πρώτο άντρα της ζωής σου. Εμείς βρήκαμε αυτή την πανεύκολη συνταγή για λάδι ξυρίσματος στο themerrythought.com που μπορείς να φτιάξεις παρέα ακόμη και με τα πιτσιρίκια σου για να κάνετε τον μπαμπά να αισθανθεί μοναδικός φέτος!

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:

– 1 μέρος σταφυλέλαιο
– 1 μέρος ελαιόλαδο
– Μερικές σταγόνες από το αιθέριο έλαιο της επιλογής σου (το άρθρο προτείνει σανδαλόξυλο ή κέδρο) Μπορείς να δεις και τη λίστα εδώ με τα αιθέρια που ταιριάζουν στην κάθε επιδερμίδα.

Τα υλικά μπορείς να τα αναζητήσεις σε καταστήματα που πωλούν υλικά για σαπούνια και καλλυντικά.

ShaveOil_main
Προτείνουμε να επιλέξεις και ένα ωραίο γυάλινο μπουκάλι για να το βάλεις μέσα και μια ωραία ετικέτα που μπορούν τα πιτσιρίκια ή εσύ να έχουν ζωγραφίσει ή γράψει ένα γλυκό μήνυμα επάνω.

Το λάδι αυτό είναι κατάλληλο για να μαλακώνει την επιδερμίδα και να την προετοιμάζει για το ξύρισμα. Και μαθαίνουμε οτι είναι καταπληκτικό και για όσες ξυρίζουν και τα πόδια τους.

Δοκίμασέ το!

 

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *