Καλαθάκι καρδιά με βελονάκι

Οι αληθινοί πλέκτες – λένε –  δεν σταματούν να πλέκουν, είτε είναι χειμώνας, είτε είναι καλοκαίρι. Βρίσκουν όμως projects με πιο “ανάλαφρο” και δροσερό νήμα όπως τα Noodles. Η Cintia από το mypoppet.com.au πλέκει καλαθάκια σε σχήμα καρδιάς και μοιράζεται κάποιες πολύ βοηθητικές συμβουλές.

Το μοτίβο για να πλέξεις την καρδιά της βάσης θα το βρεις εδώ. Στο blog της Cintia, θα βρεις όχι μόνο φωτογραφίες και video για το πως πλέκονται οι πόντοι single και double crochet, αλλά θα βρεις και βοηθητικές φωτογραφίες για κάθε βήμα του μοτίβου της καρδιάς που μπορεί να σε μπερδεύει.

crocheted-hearts-2

Τολμώ να πω, οι έμπειροι δεν θα χρειαστεί καν να διαβάσουν το κείμενο! Για δες και εσύ και πες μας, δεν φαίνεται πολύ εύκολο;

 

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *