Εκτύπωση σε χαρτάκια post-it

printable-stickiesΣίγουρα θα έχεις χρησιμοποιήσεις κάποια στιγμή post-it χαρτάκια, είναι αυτά που έχουν μια αυτοκόλλητη λωρίδα στο πίσω μέρος και μπορείς να κολλήσεις την λίστα με τα ψώνια ή ένα γλυκόλογο στο ψυγείο. Το ξέρεις ότι μπορείς να τυπώσεις post-it χαρτάκια στον οικιακό σου εκτυπωτή; Θέλει ένα μικρό τρικ αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο!

Επισκέψου το blog της The Paper Mama για να δεις τις αναλυτικές οδηγίες αλλά και να κατεβάσεις και τα αρχεία που θα χρειαστείς.

Αν δεν το έχεις πολύ με τα αγγλικά, σου κάνουμε μια γρήγορη περίληψη: Τυπώνεις το Printable Post-it Notes layout (θα βρεις Link κάτω από την λίστα Supplies), κολλάς πάνω στα αντίστοιχα τετραγωνάκια τα post-it, βάζεις το χαρτί πάλι στον εκτυπωτή (ανάλογα το μηχάνημα, συνήθως η πλευρά προς εκτύπωση μπαίνει προς τα κάτω) και τυπώνεις ένα από τα printables που έχει φτιάξει για σένα η The Paper Mama ή φτιάχνεις το δικό σου, χρησιμοποιώντας τα αρχεία της – ανοίγουν με Photoshop.

printable-stickies-1

Καλές εκτυπώσεις!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *