Σκάλα- ζαρντινιέρα

Αν σου αρέσει η κηπουρική και δεν έχεις πολύ χώρο στο μπαλκόνι σου η λύση είναι μία. Να εκμεταλλευτείς το ύψος και να φυτέψεις κάθετα. Γι’ αυτό μπες στο www.shanty-2-chic.com να δείς πως θα φτιάξεις μία σκάλα – ζαρντινιέρα για να τοποθετήσεις τις γλάστρες σου. Είναι εύκολο να την φτιάξεις αρκεί να έχεις κάποια εργαλεία.

Δεν ξέρω σε τι διάστάσεις θέλεις να φτιάξεις την σκάλα, οπότε δες τις φωτογραφίες, για το πως θα την φτιάξεις και προσάρμοσε τα μέτρα σου. Το site διαθέτει και δωρεάν πατρόν για τα ξύλα. Οι οδηγίες είναι σε ίντσες, οπότε να θυμάσαι πως 1 ίντσα αντιστοιχεί, περίπου σε 2,5 cm.

Αν δεν έχεις το ειδικό εργαλείο για να κάνεις τις τρύπες που μπαίνουν οι γλάστρες μέσα, μπορείς απλώς να αφήσεις τα ράφια-σκαλοπάτια ως έχουν και να ακουμπήσεις τις γλάστρες πάνω.

Ladder-Planter_intro

Καλή επιτυχία!

 

 

Φτιάξτο
Έλλη Σοφιανόπουλου

Η Έλλη Σοφιανοπούλου σπούδασε διεθνείς σχέσεις, αλλά πολύ σύντομα ο δρόμος της άλλαξε κατεύθυνση και ασχολήθηκε με την κατασκευή θεατρικών κοστουμιών και κοσμημάτων. Της αρέσει να πειραματίζεται με νέες τεχνικές και είναι συνέχεια σε αναζήτηση έμπνευσης και νέων ιδεών! Είναι μαμά ενός μικρού αγοριού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *