Τέχνη με κλωστές για τον τοίχο σου

Δημιουργικότητα και έμπνευση. Αυτό είναι το μότο της Kreeta από το www.gretchengretchen.com. Αν τα παραπάνω συνδιαστούν και με την πρακτικότητα, τότε έχουμε πραγματικά τον τέλειο συνδιασμό. Δες πως με λίγη φαντασία και τέχνη μπορείς να διακοσμήσεις έναν τοίχο που χρειάζεται ανανέωση επειγόντως!

Ας πούμε πως έχεις έναν τοίχο στο σπίτι σου που θέλει βάψιμο, αλλά προς το παρόν δεν γίνεται. Δεν το επιτρέπει ο καιρός, τα οικονομικά σου, βαριέσαι την διαδικασία…
Τί κάνεις για να μην τον βλέπεις και σε ενοχλεί; Με λίγο νήμα, μερικά καρφιά και κάποιο αφηρημένο σχέδιο μπορείς να κάνεις την δική σου τέχνη για τον τοίχο σου.

Υλικά:
– Καρφιά
– Σφυρί
– Μαλλιά σε διάφορα χρώματα
– Μπόλικη φαντασία

Δεν έχει νόημα να γράψουμε οδηγίες.

wall_art_main
Το μοναδικό τιπ που ίσως βοηθήσει, είναι πως θα μπορούσες πριν αρχίσεις να καρφώνεις, να κάνεις ένα προσχέδιο στον τοίχο με ένα μολύβι.

Η Kreeta εμπνεύστηκε από τα αστέρια και έφτιαξε την Κασσιόπεια. Εσύ;

Καλή διασκέδαση!

Κράτα το

Φτιάξτο
Έλλη Σοφιανόπουλου

Η Έλλη Σοφιανοπούλου σπούδασε διεθνείς σχέσεις, αλλά πολύ σύντομα ο δρόμος της άλλαξε κατεύθυνση και ασχολήθηκε με την κατασκευή θεατρικών κοστουμιών και κοσμημάτων. Της αρέσει να πειραματίζεται με νέες τεχνικές και είναι συνέχεια σε αναζήτηση έμπνευσης και νέων ιδεών! Είναι μαμά ενός μικρού αγοριού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *