Καρδιές από κηρομπογιές

Η συγκεκριμένη ιδέα από το thenerdswife.com είναι σαν το σαμπουάν δύο σε ένα. Η μάλλον τέσσερα σε ένα. Εκτός του ότι είναι μια ωραία απασχόληση για να κάνεις με το παιδί σου, μπορείς να φτιάξεις αυτές τις καρδιές για να τις χαρίσεις στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, μπορείς να τις κολλήσεις πάνω σε κάρτες σαν διακοσμητικές ή μπορείς να τις ξαναχρησιμοποιήσεις σαν πολύχρωμες κηρομπογιές. Είναι εύκολο. Για δες!

Έχουμε ξανανεβάσει στο παρελθόν άρθρο για την ανακύκλωση των κηρομπογιών, οπότε η λογική είναι ίδια. Μόνο που αυτή τη φορά φτιάχνουμε συγκεκριμένα καρδιές για να χαρίσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Άσε που η ιδέα με τις καρτούλες είναι τέλεια και μπορείς να τυπώσεις και τις κάρτες από το άρθρο του thenerdswife.com!

Και για όσους δεν το έχουν ξαναδοκιμάσει…

Θα χρειαστείς:

– Φόρμες σε σχήμα καρδιάς από σιλικόνη
– Διάφορα χρώματα κηρομπογιές

Κόψε σε μικρά κομματάκια τις κηρομπογιές και τοποθέτησε τις μέσα στις φόρμες, βάζοντας παρέα τα κοντινά χρώματα.


Ψήσε στον φούρνο στους 250 βαθμούς μέχρι να λιώσουν τελείως.

Βγάλτες και άσε τις να κρυώσουν τελείως. Μόλις είναι και πάλι τελείως σκληρές τις αφαιρείς από τις φόρμες και οι καρδιές είναι έτοιμες να τις χαρίσεις!

Μπορείς να τις κολλήσεις επάνω στις κάρτες με λίγη κόλλα σιλικόνης για να ξεκολλήσουν εύκολα μετά για να χρησιμοποιηθούν!

Καλή επιτυχία!

Κράτα το

Φτιάξτο
Έλλη Σοφιανόπουλου

Η Έλλη Σοφιανοπούλου σπούδασε διεθνείς σχέσεις, αλλά πολύ σύντομα ο δρόμος της άλλαξε κατεύθυνση και ασχολήθηκε με την κατασκευή θεατρικών κοστουμιών και κοσμημάτων. Της αρέσει να πειραματίζεται με νέες τεχνικές και είναι συνέχεια σε αναζήτηση έμπνευσης και νέων ιδεών! Είναι μαμά ενός μικρού αγοριού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *