Γάτα με Πέταλα: Σεμινάρια χειροποίητου κοσμήματος

gata_me_petala_introΤο εργαστήριο κατασκευής κοσμήματος «γάτα με πέταλα» διοργανώνει σεμινάρια κατασκευής χειροποίητου κοσμήματος για ερασιτέχνες χειροτέχνες που θέλουν να εκφραστούν δημιουργικά χρησιμοποιώντας ως πρώτες ύλες το μέταλλο και τις ημιπολύτιμες πέτρες. Ενημερώσου για το πρόγραμμα των σεμιναρίων και τους τρόπους εγγραφής! Μάθε περισσότερα.

Στον εξοπλισμένο χώρο του εργαστηρίου μας οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να διδαχθούν και να εφαρμόσουν στην πράξη όλες τις τεχνικές της αργυρόχρυσοχοΐας, καθώς επίσης και την δυνατότητα να γνωρίσουν βασικούς τρόπους σχεδιασμού κοσμήματος, αλλά και τους τρόπους οργάνωσης ενός μικρού, αλλά πλήρους εργαστηρίου στο σπίτι, στο οποίο θα είναι εφικτή η κατασκευή έργων με κέντρο τις δικές τους ιδέες.

Τα σεμινάρια για την χρονιά που μας έρχεται ξεκινάνε στις 15, 16 και 17 Οκτώβρη και θα διεξάγονται ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 6 μέχρι τις 9 το απόγευμα. Υπάρχει επίσης η περίπτωση δημιουργίας και πρωινού τμήματος εφόσον υπάρχουν συμμετοχές.

Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε στο www.gatamepetala.com, να επικοινωνήσετε με την Ρωξάνη στο 210 8217131 ή να περάσετε από το κατάστημα,  Ασκληπιού 12!

ΓΑΤΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ
Ασκληπιού 12, Αθήνα,
τηλ. 210 8217131 (ώρες καταστημάτων)
www.gatamepetala.com
Facebook page

Εργαστήρια
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Απάντηση