TheCrafterTheMerrier: Ένα t-shirt με μουστάκια

moustache_introΣυνεχίζουμε με τα posts από τους φιλοξενούμενους Έλληνες craftobloggers και αυτή τη φορά έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε δύο πολύ νέα κορίτσια με μπόλικο ταλέντο και αγάπη για το χειροποίητο. Είναι η Ελευθερία και η Άννα από το blog thecrafterthemerrier που θα μας δείξουν πως να διακοσμήσουμε τα μπλουζάκια μας με μπόλικα μουστάκια που είναι και τις μόδας φέτος το καλοκαίρι!

Τα μουστάκια τώρα είναι στην μόδα, εμφανίζονται σε μπλούζες, δαχτυλίδια, κολιέ κτλ (εδώ και ένα tutorial για το πώς να φτιάξετε ένα κολιέ-μουστάκι)

Για να φτιάξετε το δικό σας T-shirt με μουστάκια θα χρειαστείτε:

– μαύρη μπογιά για υφάσματα
– freezer paper
– ένα πινέλο
– ψαλίδι
– ένα άσπρο T-shirt
– ένα μολύβι

moustache1
Αρχικά κάντε ένα freezer paper στένσιλ (απλά ζωγραφίστε στο freezer paper ένα μουστάκι και κόψτε το). Μετά σιδερώστε το στένσιλ πάνω στην μπλούζα και με το πινέλο γεμίστε το με μαύρη μπογιά)

moustache2
Αφού στεγνώσει αφαιρέστε το στένσιλ (το στενσιλ σας μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί!)

moustache3
Το πρώτο μουστάκι σας είναι έτοιμο! Επαναλάβετε επάνω στο μπλουζάκι για τα άλλα μουστάκια!

moustache4

Wear it proudly!

Λίγα λόγια για τις καλεσμένες μας

thecrafterthemerrier_logoΟνομαζόμαστε Ελευθερία και Άννα και είμαστε 14 και 16 χρονών αντίστοιχα. Μένουμε στα περίχωρα του Ρεθύμνου και είμαστε γειτόνισσες και φίλες. Ακόμη και όταν πνίγομαστε από μαθήματα πάντα αφιερώνουμε χρόνο σε χειροτεχνίες και σε κοσμήματα. Τον Απριλίο του 2013 δημιουργήσαμε το blog μας :thecrafterthemerrier, όπου θα βρείτε tutorials και άλλα πολλά για την κατασκευή κοσμημάτων και άλλων χειροτεχνιών. Ελπίζουμε να βρείτε το blog μας ενδιαφέρον και να σας εμπνεύσει!!!

Blog: www.thecrafterthemerrier.blogspot.com
Anna’s eshop www.prettylittlecharm.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Εάν είσαι κι εσύ craftoblogger, έχεις δηλαδή blog, σου αρέσει να ανεβάζεις εκεί tutorials για διάφορες χειροτεχνίες και θέλεις να δεις και τη δική σου δημιουργία στο Ftiaxto.gr ως φιλοξενούμενος blogger δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας με ένα email στο promotion@ftiaxto.gr και να μας στείλεις ένα link με το blog σου!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

7 σχόλια στο άρθρο “TheCrafterTheMerrier: Ένα t-shirt με μουστάκια”

  1. Ευχαριστω!
    Στην Ελλαδα λεω να μην το κουρασω και αρχισω να ψαχνω στο κεντρο για freezer paper γιατι νομιζω οτι και δεν θα βρω, και θα βαρεθω να εξηγω τι ειναι , και θα με κοιτουν και καπως!
    Και επειδη δεν ειχα υπομονη να περιμενω να ερθει , εκενα το εξης πειραμα:χρησιμοποιησα αυτο το διαφανο αυτοκολητο που ντυνουμε τα βιβλια στο σχολειο…..

  2. Μπορείς να αγοράσεις freezer paper από eshops (εμείς το πήραμε από το Amazon απλά γράψε freezer paper και θα σου βγουν πολλές επιλογές) ή από καταστήματα με είδη χειροτεχνίας και σπιτιού.Έρχεται σε μια συσκευασία σαν το αντικολλητικό χαρτί κουζίνας.Αφού φτιάξεις το στενσιλ σου το σιδερώνεις πάνω στην μπλούζες μέχρι να κολλήσει(ώστε να μην ξεφύγει η μπογιά)Μετά το αφαιρείς και μπορείς να το σιδερώσεις ξανά πάνω σε ένα άλλο σημείο.Υπάρχουν οδηγίες πάνω στην συσκευασία.Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να μην ξεφύγει η μπογιά.Ελπίζουμε να απαντήσαμε σε όλα τα ερωτήματά σου.

    Ελευθερία,Αννα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *