Άλλαξε το ψάθινο καπέλο σου

hat_makeover_introΚαι μιας και είμαστε στη διαδικασία του να αλλάζουμε και να μεταμορφώνουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε στην ντουλάπα μας, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το άρθρο που βρήκαμε στο www.studsandbuttonholes.com. Με λίγη μπογιά σε σπρέυ και μια καινούργια κορδέλα μπορείς να μεταμορφώσεις το βαρετό ψάθινο καπέλο σου και να κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις φέτος το καλοκαίρι!

Τα μόνα που χρειάζεσαι για να αλλάξεις το ψάθινο καπέλο σου είναι:

– Ψάθινο καπέλο
– Χρώμα σε σπρέυ
– Κορδέλα
– Κόλλα σε πιστόλι σιλικόνης

Και ναι, οι οδηγίες είναι τόσο απλές όσο το ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε! Πριν αρχίσεις να ψεκάζεις με το χρώμα σου θα πρέπει να αφαιρέσεις την παλιά κορδέλα και να απλώσεις μερικές εφημερίδες στον χώρο που θα δουλέψεις (κατά προτίμηση έξω). Ψεκάζεις καλά καλά να καλύψει το χρώμα το καπέλο σου και αφήνεις να στεγνώσει. Επαναλαμβάνεις εάν χρειάζεται. Με οδηγό την παλιά κορδέλα μετράς την καινούργια σου κορδέλα/ μαντήλι/ ύφασμα ή ό,τι άλλο θέλεις και κολλάς με λίγη κόλλα σιλικόνης για να μένει στη θέση της!

Έτοιμο το καπέλο σου!

Μεγιά

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *