Άλατα με λεβάντα για το μπάνιο σου

Μήπως τώρα που οι διακοπές πλησιάζουν έχεις λίγο περισσότερο χρόνο να αφιερώσεις στον εαυτό σου; Εάν, ναι, τότε σου προτείνουμε να δοκιμάσεις να φτιάξεις αυτά τα πολύ εύκολα άλατα για το μπάνιο σου, να γεμίσεις την μπανιέρα σου και να χαλαρώσεις! Το καλοκαίρι θέλει καλοπέραση και μποτέ (από το beaute). Για ρίξε μια ματιά στη συνταγή που βρήκαμε στο liagriffith.com.Τα άλατα αυτά δεν είναι μόνο τέλεια ιδέα για να καλοπιάσεις τον εαυτό σου, αλλά και για δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μάλιστα στο άρθρο εκτός από τη συνταγή για να τα φτιάξεις θα βρεις και σύνδεσμο για τα βάζα της φωτογραφίας και δωρεάν εκτυπώσιμο αρχείο με τα ταμπελάκια για να τα εκτυπώσεις και να τα κολλήσεις στα βάζα!

Στη συνταγή μας τώρα! Προειδοποιούμε οτι είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις τα άλατα… αυτό που ίσως σε δυσκολέψει λίγο είναι η εύρεση των υλικών. Αλλά εάν τα αναζητήσεις σε καταστήματα με υλικά για χειροποίητα καλλυντικά και σαπούνια θα τα βρεις σίγουρα.

Τα υλικά που θα χρειαστείς για τα χειροποίητα άλατα λεβάντας είναι:

– Άλατα (epsom salts)
– Μπουμπούκια λεβάντας
– Αιθέριο έλαιο λεβάντας

Για το αμπαλάζ δώρου θα χρειαστείς:

– Βάζα
– Μικρές σέσουλες
– Κορδέλες
– Ταμπελάκια ή αυτοκόλλητα

LavenderBath_main

Σε ένα μπωλ ανακατεύεις τα άλατα με τη λεβάντα και το αιθέριο έλαιο. Μην μας ρωτάς για ποσότητες. Το μόνο που ξέρουμε είναι οτι από τις φωτογραφίες φαίνεται η Lia Griffith να έχει πάρει τη σακούλα των αλάτων των 9 κιλών και ένα μικρό μπουκαλάκι αιθέριο έλαιο. Υπολογίζουμε οτι θα χρειαστεί να κάνεις και τις δοκιμές σου για να καταλήξεις στις αναλογίες που σου αρέσουν.

Αφού, λοιπόν, φτιάξεις το μείγμα σου, γεμίζεις τα βάζα, κολλάς και τα ταμπελάκια, δένεις τις κορδέλες σου και το δώρο στον εαυτό σου είναι έτοιμο!

Καλή χαλάρωση!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *