Διακόσμησε την ομπρέλα σου

Η βροχή είναι ωραία, αλλά μπορεί να είναι και μελαγχολική. Γι’ αυτό και σήμερα είπαμε να ανεβάσουμε ένα project που βρήκαμε στο henryhappened.com για να διακοσμήσουμε μόνοι μας τις βαρετές και μονόχρωμες ομπρέλες μας με πολύχρωμα πουά! Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο! Δες τις οδηγίες και φτιάξτη κι εσύ.

Τελικά εάν είσαι θετικός άνθρωπος ούτε αυτός ο καιρός μπορεί να σε πτοήσει. Βγάλε τις μονόχρωμες ομπρέλες σου από τη ντουλάπα σου και στόλισέ τες με πολύχρωμες βούλες και βγάλε τη γλώσσα στον καιρό, χωρίς να σε νοιάζει!

Τα υλικά που θα χρειαστείς για να διακοσμήσεις την ομπρέλλα σου είναι:

– Ομπρέλλα
– Ακρυλικά χρώματα
– Σταμπαδόροι στρογγυλοί

polka_umbrella_main

Μη περιμένεις να σου δώσουμε οδηγίες… Άνοιξε την ομπρέλλα σου, βάλε σε ένα πιατάκι τα χρώματά σου (προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις περισσότερα από ένα) και βούτα τον σταμπαδόρο σου στο χρώμα και άρχισε να γεμίζεις την ομπρέλλα με βούλες.

Άφησέ την να στεγνώσει καλά και στην επόμενη βροχή βγάλε την βόλτα να την θαυμάσουν όλοι!

 

Φτιάξτο

Η Ελίνα είναι φιλόλογος, κειμενογράφος, διαφημίστρια, κόρη, σύζυγος και μαμά! Της αρέσει πολύ να διορθώνει ορθογραφικά λάθη, να χαζεύει με τις ώρες στο Pinterest και να φτιάχνει πράγματα με παρέα (ποτέ μόνη). Αγαπημένα crafts είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση του σπιτιού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *