Ραφιέρα από ζώνες και ξύλα

belt-rackΑν σου αρέσει το λίγο χοντροκομμένο, λίγο χωριάτικο στυλ, αυτό το project θα σε ενθουσιάσει. Θέλει πολύ λίγα υλικά που πιθανόν να έχεις ήδη και οι οδηγίες είναι πανεύκολες – και ευτυχώς γιατί το βρήκαμε σε ένα αραβικό site και δεν θα καταλαβαίναμε τίποτα! Δες λοιπόν πως να φτιάξεις μια κρεμαστή ραφιέρα από παλιές δερμάτινες ζώνες και ξύλα… 

belt-rack-howto

Θα χρειαστείς:

  • 2 παλιές δερμάτινες ζώνες
  • 2 κομμάτια ξύλο ίδιας διάστασης
  • καρφιά, σφυρί και μεζούρα

Οι ζώνες θα πρέπει να έχουν το ίδιο μήκος. Κούμπωσέ τες και τοποθέτησε το πρώτο ξύλο όπως φαίνεται στην πρώτη φωτό παραπάνω. Κάρφωσε με 3 καρφιά την κάθε ζώνη στην κάτω επιφάνεια του ξύλου. Για να σταθεροποιήσεις καλύτερα τις ζώνες μπορείς να βάλεις από ένα καρφί και στα πλάγια.

Τοποθέτησε και το δεύτερο ξύλο χρησιμοποιώντας την μεζούρα για να σιγουρευτείς ότι είναι παράλληλο με το πρώτο ξύλο. Κάρφωσε μπρος και πίσω και η ραφιέρα σου είναι έτοιμη. Με γεια!!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

2 σχόλια στο άρθρο “Ραφιέρα από ζώνες και ξύλα”

  1. [quote name=”SimpleMimple”]Dear “ftiaxto” Friends!
    Thank you for nice contenets and introduce SimpleMimple Website,
    SimpleMimple is the First Persian(Farsi) “DIY” Wesbsite.(It’s not Arabic)
    Good lock
    SimpleMimple[/quote]
    Thank you for the great idea, apologies for the language mix up, we will correct it… 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *