Πρωτότυπα δοχεία υγρού σαπουνιού

soap_dispensers_introΞέρω, ακούγεται λίγο περίεργο σαν θέμα, αλλά μιας και έχουμε βαλθεί να σου δώσουμε ιδέες για να αλλάξεις κυριολεκτικά τα πάντα στο σπίτι και στη ζωή σου, χρησιμοποιώντας απλά υλικά, την φαντασία και τα χέρια σου, τότε το να φτιάξεις και τα δικά σου δοχεία για το υγρό σαπούνι είναι μάλλον αναμενόμενο θέμα. Ρίξε μια ματιά, λοιπόν, στις παρακάτω ιδέες και δοκίμασέ τις κι εσύ!

Αυτό που χρειάζεσαι στα περισσότερα από αυτά τα projects είναι να βρεις τον τρόπο να κάνεις τις τρύπες στα καπάκια από τα βάζα και από ό,τι φαίνεται θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις και κάποιο μπουκάλι με το στόμιο και το εξάρτημα της αντλίας. Κατά τα άλλα θα χρειαστεί να είσαι και λίγο ελαστικός και δημιουργικός από μόνος σου για να είναι το αποτέλεσμα όπως το φαντάζεσαι.

soap_dispenser01
Δοχεία με διακόσμηση βινύλιο
soap_dispenser02
Δοχεία από γυάλινα βάζα
soap_dispenser03
Δοχεία από μπουκάλια ποτού

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία και περιμένουμε να δούμε τα δικά σου κατορθώματα!

.
Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Πρωτότυπα δοχεία υγρού σαπουνιού”

  1. γεια σας! ψαχνω να βρω μεταλικά dispenser σαπουνιου για μπουκαλι jack daniel’s ….μηπως εχετε καποια ιδεα; γιατι δε ξερω μεγεθος ή εκατοστα; θα πρπει να παω να δοκιμαζω απο κοντα.
    ευχαριστω εκ των προτερων!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *