Φτιάξε λίπγκλος από κραγιόν

lipstick-meltΠόσα κραγιόν έχεις; Και πόσο συχνά τα φοράς; Αν είσαι σαν και εμένα, η πρώτη απάντηση είναι πολλά και η δεύτερη σπάνια! Μην τα αφήσεις να χαλάσουν (ναι, τα κραγιόν χαλάνε, θα το καταλάβεις από την μυρωδιά!), δες πως μπορείς να φτιάξεις λίπγκλος από κραγιόν ώστε να φοράς καθημερινά λίγο χρώμα στα χείλη!

Οι οδηγίες στο thebeautythesis.com λένε να βάλεις ένα κουταλάκι βαζελίνη σε φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα. Το αφήνεις να κρυώσει ελαφρώς και μετά προσθέτεις ένα κομμάτι κραγιόν. Ανακατεύεις καλά ώστε να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα και το βάζεις στο ψυγείο μισή ώρα για να κρυώσει. Το καινούργιο σου λίπγκλος είναι έτοιμο.

Εναλλακτικά μπορείς να λιώσεις την βαζελίνη σε μπεν μαρί αντί για τον φούρνο μικροκυμάτων. Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Φτιάξε λίπγκλος από κραγιόν”

  1. Πολύ καλή ιδέα!
    Για να αποφυγουμε τη χρήση παραγώγων πετρελαίου, όπως η βαζελίνη, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κηραλοιφή, κάνοντας την ίδια διαδικασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *