Διακόσμηση πουλόβερ με παραμάνες

Μπορεί να σε πιάνει αλλεργία με τα projects του Αγίου Βαλεντίνου αλλά πρέπει να παραδεχτείς μερικά από αυτά είναι πολύ όμορφα. Όπως το πουλόβερ της Cathy από το trinketsinbloom.com, το οποίο διακοσμεί με παραμάνες σε σχήμα καρδιάς. Δες τις οδηγίες της για έμπνευση και χρησιμοποίησε την τεχνική με ότι σχέδιο σου αρέσει.

heart-sweater-diy-pins

Η ιδέα είναι να φτιάξεις το περίγραμμα του σχεδίου με μερικές παραμάνες και μετά να γεμίσεις το σχήμα με πολλές ακόμη παραμάνες. Το καλό με αυτή την ιδέα είναι πως αν βαρεθείς το σχέδιο, απλώς το αλλάζεις – αν και μάλλον θα χρειαστεί να πλύνεις το πουλόβερ για να ισιώσουν οι τρυπίτσες που μπορεί να δημιουργήθηκαν!

Τι θα φτιάξεις λοιπόν;

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *