To κουτί των αναμνήσεων

Εάν έχεις αποφασίσει οτι η φετινή χρονιά θα είναι η καλύτερη που έχεις ζήσει ως τώρα, τότε σίγουρα χρειάζεσαι ένα κουτί αναμνήσεων για να μην ξεχάσεις καμμιά από τις ωραίες στιγμές που θα έρθουν! Και εάν έχεις και παιδιά, τότε σίγουρα χρειάζεσαι ένα τέτοιο κουτάκι για να θυμάσαι όλα αυτά που έκαναν και είπαν… Εμείς βρήκαμε την ιδέα στο How Does She και στην προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Μάθε περισσότερα!

Η βασική ιδέα που βρήκαμε στο How Does She απευθύνεται κυρίως σε νέους γονείς. Είτε έχεις ένα ή περισσότερα πιτσιρίκια, τότε σίγουρα έχεις καταλάβει πόσο, μα πόσο γρήγορα μεγαλώνουν και πόσα καινούργια πράγματα λένε και κάνουν καθημερινά!

Οι μαμάδες, λοιπόν, του How Does She έφτιαξαν ένα κουτάκι αναμνήσεων. Το στόλισαν με ντεκουπάζ, σφραγίδες και glitter και το γέμισαν με κάρτες, τις οποίες χώρισαν με χωρίσματα ανά μήνα. Έτσι, κάθε φορά που κάποιο από τα μικρά τους λέει κάτι απίθανο ή κάνει κάτι που θέλουν να θυμούνται για πάντα, το γράφουν σε μια κάρτα και το βάζουν μέσα στο κουτί των αναμνήσεων.

Μπορείς να κάνεις κι εσύ το ίδιο! Ρίξε μια ματιά στο άρθρο για να πάρεις ιδέες σχετικά με το πως θα διακοσμήσεις το κουτί σου με διάφορες τεχνικές ή δες και το video που είχαμε κάνει κι εμείς για τα συγκεκριμένα κουτιά “Ξύλινα κουτιά συνταγών με decoupage”.

memorybox_main

Εάν εσύ δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τις κάρτες, αλλά θέλεις να έχεις απλώς το κουτάκι και να βάζεις μέσα διάφορα αναμνηστικά, όπως φωτογραφίες, αστεία σημειωματάκια, ζωγραφιές κτλ από τα πιτσιρίκια σου, μπορείς να το κάνεις με τον δικό σου τρόπο. Πάντως, σίγουρα ένα κουτί αναμνήσεων είναι ό,τι πρέπει για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς!

Και εάν δεν έχεις παιδιά, αυτό δεν σε σταματάει από το να έχεις το δικό σου κουτί αναμνήσεων βάζοντας μέσα όλες τις όμορφες στιγμές που περνάς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Σίγουρα θα χαμογελάσεις όταν θα το ξανανοίξεις να χαζέψεις τους θησαυρούς που θα έχεις συγκεντρώσει.

Το κουτάκι αυτό είναι και όμορφη ιδέα για δώρο για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς! Ακόμη και εάν ο παραλήπτης του δεν είναι από τους ρομαντικούς κάποια χρήση θα βρει για αυτό…

Καλή χρονιά, λοιπόν!

memory-box-decoupage-tall

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *