Χρωματιστό βιτρώ σε τελάρο κεντήματος

hoop-vitroΤα τελάρα κεντήματος χρησιμοποιούνται πολύ συχνά ως διακοσμητικά στοιχεία γιατί είναι όμορφα και πρακτικά στην εφαρμογή τους. Σήμερα βρήκαμε ένα τέτοιο όμορφο project που μπορεί να φτιάξει το παιδί (μέσα) σου για να διακοσμήσει το παράθυρό του, δες τις αναλυτικές οδηγίες της Estefi για να φτιάξεις το δικό σου χρωματιστό βιτρώ σε τελάρο κεντήματος.

hoop-vitro-howto

Θα χρειαστείς:

Άπλωσε την άχρωμη διαφάνεια πάνω στο τραπέζι και κόψε σε μικρά τριγωνάκια ή άλλα σχήματα την χρωματιστή. Τοποθέτησε το τελάρο πάνω στην άχρωμη διαφάνεια ώστε να πάρεις μια ιδέα του μεγέθους που έχεις διαθέσιμο. Άρχισε να κολλάς τα χρωματιστά κομματάκια σε κόλλα στικ. Όταν έχεις κολλήσει όλα τα κομματάκια άσε λίγο την κόλλα να στεγνώσει και μετά στερέωσε την διαφάνεια στο τελάρο.

Για να το κάνεις αυτό, ξεβιδώνεις λίγο την βίδα του τελάρου ώστε ο εσωτερικός κύκλος να μπορεί να ελευθερωθεί από τον εξωτερικό. Τοποθέτησε τον εξωτερικό κύκλο στο τραπέζι, από πάνω βάλε την έτοιμη διαφάνεια και από πάνω τον εσωτερικό κύκλο. Σπρώξε τον εσωτερικό κύκλο στον εξωτερικό ώστε να πιαστεί ανάμεσά τους η διαφάνεια. Βίδωσε την βίδα για να στερεώσεις το τελάρο.

Τώρα μπορείς να κρεμάσεις στο παράθυρο το βιτρώ-τελάρο σου! Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *