Χειροποίητα μπρελόκ ζωάκια από τσόχα

Πριν από λίγο καιρό σου είχαμε δείξει τα μπρελόκ από περισσεύματα υφασμάτων και όπως φαίνεται σου άρεσαν! Επιστρέφουμε με τις οδηγίες και τα σχέδια της Sarah για να σου δείξουμε πως να φτιάξεις 4 χαριτωμένα μπρελόκ ζωάκια από τσόχα. Παρακάτω θα βρεις το πατρόν το οποίο θα σε βοηθήσει να κόψεις τα σωστά σχήματα για το σχέδιο που θα επιλέξεις να φτιάξεις.

μπρελόκ ζωάκια από τσόχα

Θα χρειαστείς:

  • φύλλα τσόχας σε διάφορα χρώματα
  • κορδελίτσες
  • το πατρόν με τα 4 σχέδια
  • κλωστές & βελόνα κεντήματος
  • δακτυλίδια για μπρελόκ

Τύπωσε το πατρόν για τα μπρελόκ με ζωάκια από τσόχα και κόψε 2 κομμάτια από κάθε σχήμα στα χρώματα που θέλεις.

Συναρμολόγησε το κάθε κομμάτι χρησιμοποιώντας ράψιμο με κλωστή σε αντίστοιχο χρώμα, αν χρειαστεί χρησιμοποίησε και κόλλα, κανείς δεν θα το μάθει!

Άφησε στο βασικό στοιχείο του σχεδίου ένα άνοιγμα για να βάλεις λίγο γέμισμα πριν τα κλείσεις και θυμίσου να ράψεις και την κορδελίτσα στο πάνω μέρος του μπρελόκ για να κρέμεται.

Μπορείς αντί για μπρελόκ να τα κάνεις όμορφα στολίδια για το σπίτι σου. Εσύ επιλέγεις…

Και εάν σου αρέσει να δουλεύεις με τσόχα, τότε σίγουρα θα βρεις ενδιαφέρον και το άρθρο για Πορτοφολάκια από τσόχα!

Καλή επιτυχία!

 

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Χειροποίητα μπρελόκ ζωάκια από τσόχα”

  1. Καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει η δυνατοτητα να μου φτιαξετε ενα μπρελοκ με την σημαια της νοτιου αφρικης.ευχαριστω για τον χρονο σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *