Τσαντάκι φαγητού από τζιν παντελόνι

Εάν θέλεις να μεταφέρεις το μεσημεριανό σου ή το κολατσιό σου με στιλ όπου και εάν πηγαίνεις, τότε μπορείς να φτιάξεις μόνη σου ένα τσαντάκι φαγητού από τζιν! Και εάν θέλεις να είναι εύκολο, όμορφο και μοδάτο, τότε μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες από το Between the Lines και να το φτιάξεις από ένα παλιό σου τζιν παντελόνι! Δες τις οδηγίες και ξεκίνα!

Τα υλικά που θα χρειαστείς για το τσαντάκι φαγητού από τζιν είναι:

– Παλιό τζιν
– Καλό ψαλίδι για ύφασμα
– Παλιά δερμάτινη ζώνη
– Βελόνα και κλωστή
– Σουβλί
– Ραπτομηχανή

Όπως γράφει και το άρθρο του Between the Lines το project είναι τόσο απλό που μπορείς να το φτιάξεις και μόνο ακολουθώντας τα βήματα από τις φωτογραφίες.

τσαντάκι φαγητού από τζην
Η διαδικασία θέλει προσοχή στο πως θα τοποθετήσεις τη ζώνη σωστά για να κλείνει όμορφα το τσαντάκι σου.

Αφού πρώτα κόψεις τη ζώνη σου σωστά για να είναι στο μήκος που λένε οι οδηγίες, τότε μπορείς να κάνεις τρύπες με το σουβλί και στη συνέχεια να ράψεις με το χέρι τη ζώνη επάνω στο πατζάκι.

Επίσης έχε στο νου σου ότι ο πάτος της τσάντας θα πρέπει να είναι η πλευρά του πατζακίου που έκοψες με το ψαλίδι σου και όχι το τελείωμα του παντελονιού που είναι δύσκολο να ραφτεί!

τσαντάκι φαγητού από τζην

Και εάν ένα τσαντάκι δεν είναι αρκετό, τότε δες και το “Τσαντάκι φαγητού από πλαστικοποιημένο ύφασμα”.

 

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Τσαντάκι φαγητού από τζιν παντελόνι”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *