Κατάστημα Ντορελλί

dorelli_logoΕάν αναζητάς ένα κατάστημα με είδη πλεξίματος και κεντήματος στα Β. Προάστια, τότε μπορείς να επισκεφτείς το κατάστημα Ντορελλί στο Χαλάνδρι. Θα το βρεις στον πεζόδρομο με τις καφετέριες στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου. Εκτός από την πολύχρονη πείρα των ανθρώπων του καταστήματος Ντορελλί και την ποικιλία σε διάφορα είδη, θα βρεις και λύσεις και ιδέες για τις κατασκευές σου στο πλέξιμο, το κέντημα και τη ραπτική!

Όπως μας γράφει η ομάδα του καταστήματος Ντορελλί:

«Από το 1973 είμαστε στο χώρο του πλεξίματος και του κεντήματος. Στο κατάστημα θα βρείτε ποικιλία σε μαλλιά κλασικά και φανταιζί, υφάσματα κεντήματος, δαντέλες και είδη ραπτικής. Η Κατερίνα είναι διατεθειμένη να σας δώσει οδηγίες σε ό,τι χρειαστείτε.

dorelli

Κι επειδή η λέξη μάθημα μας θυμίζει σχολείο, εμείς δεν κάνουμε μαθήματα, αλλά δίνουμε συμβουλές σε όσους θέλουν να πλέξουν, να κεντήσουν ή να ράψουν. Δεν κάνουμε εγγραφές, είμαστε δίπλα σας χωρίς ρολόι και κουδούνι. Από εσάς περιμένουμε  μόνο το κέφι και την όρεξη σας για δημιουργία!!! Επισκεφτείτε μας!»

Ντορελλί
Ιφικράτους 7, Χαλάνδρι
 (στον πεζόδρομο πίσω από τον Αγ. Νικόλαο)
Τηλ: 210 68 48 890
Email: dorelli.ergoxeiro@yahoo.gr
Website: http://www.dorelli.gr
Σελίδα στο Facebook

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κατάστημα Ντορελλί”

Απάντηση