Επιστροφή στα θρανία με χειροτεχνίες από τη Martha Stewart

επιστροφή στα θρανία

Εάν ετοιμάζεσαι εσύ και τα πιτσιρίκια σου για μια σουπερ δημιουργική σεζόν τότε σίγουρα αξίζει τον κόπο να κάνεις τη βόλτα σου από το MarthaStewart.com και να δεις το άρθρο με τίτλο Back to School Crafts. Σίγουρα θα βρεις κάτι να φτιάξεις για την επιστροφή στα θρανία!

Το θέμα επιστροφή στα θρανία είναι αλήθεια οτι είναι λίγο δύσκολο να γίνει πρωτότυπο. Όμως με τη βοήθεια της Martha θα βρεις ιδέες για να φτιάξεις μαζί με τα πιτσιρίκια σου όλο τον σχολικό εξοπλισμό τους, όπως μολύβια, τσάντες, κασετίνες, τετράδια κτλ.

Στο gallery θα βρεις και ιδέες για οργάνωση των μικρών μαθητών, προτάσεις για να ξέρουν το πρόγραμμά τους και φυσικά projects που ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες… σε μικρούς, αλλά και μεγάλους μαθητές!

Αυτές είναι οι αγαπημένες μας ιδέες για χειροτεχνίες για την επιστροφή στα θρανία!

  • Η τσάντα με τα μήλα

επιστροφή στα θρανία

  • Το μαγνητικό ημερολόγιο τοίχου

επιστροφή στα θρανία

  • Τα χρωματιστά μολύβια

επιστροφή στα θρανία

Και εάν δεν σου φτάσουν όλες αυτές οι ιδέες μπορείς πάντα να ανατρέξεις και στα παλαιότερα άρθρα του Ftiaxto.gr αφιερωμένα στην επιστροφή στα θρανία που περιλαμβάνουν και συνταγές ιδανικές για τους μικρούς μαθητές… οι καλές ιδέες δεν παλιώνουν ποτέ.

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Επιστροφή στα θρανία με χειροτεχνίες από τη Martha Stewart”

  1. Καλημέρα σας και συγχαρητήρια για το site και την τις πιο πάνω κατασκευές. Μου αρέσουν πολύ. Θα ήθελα να ρωτήσω… μήπως υπάρχει καμμιά ιδέα… θέλω να δέσω ένα παλιό, χοντρό τετράδιό μου που έχω μετατρέψει σε προσωπικό ημερολόγιο, με λουρί και λουκετάκι. Σκέφτηκα μαλακό δέρμα ή σκληρό χαρτόνι με διπλόκαρφα… αλλά καλύτερα να δω αν υπάρχει κάτι έτοιμο, για να μην το καταστρέψω

    Ευχαριστώ! 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *