Βάση για φωτογραφίες

wire-holderΕίναι το γραφείο σου βαρετό; Του λείπει χρώμα και προσωπική πινελιά; Μπορείς να τα αλλάξεις όλα αυτά φτιάχνοντας τις δικές σου βάσεις για φωτογραφίες από χρωματιστό σύρμα. Είναι πολύ εύκολες, οικονομικές και δεν χρειάζεται να βάλεις δικές σου φωτογραφίες αν δεν θες, απλώς κόψε από ένα περιοδικό εικόνες που σε εμπνέουν.

 

wire-holder-howto

 

Θα χρειαστείς μαλακό σύρμα, στρογγυλή πένσα και κόφτη. Ξεκίνα να τυλίγεις το σύρμα στην μύτη της πένσας κάνοντας κύκλο. Συνέχισε με το σύρμα γύρω γύρω μέχρι να φτιάξεις ένα κύκλο 2,5 εκατοστών. Αν δεν το έχεις ήδη κάνει κόψε την ελεύθερη πλευρά του σύρματος και πέρασέ την μέσα από το κέντρο του κύκλου. Στρίψε το σύρμα προς τα δεξιά, πήγαινέ το κάτω, απέναντι, πάνω προς τα αριστερά και κάτω προς το κέντρο (φωτό 5 και 6). Τελείωσε φέρνοντας το σύρμα προς τα πίσω (φωτό 7). 

Στερέωσε την φωτογραφία σου στην θήκη που δημιουργήθηκε με το σύρμα. Πόσα ακόμα θα φτιάξεις;

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *