Κοσμήματα από καλαμάκια

Κοσμήματα από καλαμάκια

Αν ψάχνεις μια πρωτότυπη ιδέα για κόσμημα χωρίς πολύπλοκα υλικά, μόλις την βρήκες! Η Natalie φτιάχνει κοσμήματα από καλαμάκια και μοιράζεται τις οδηγίες…

neon-necklace-howto

Αν δεν κατάλαβες καλά, ναι μιλάμε για καλαμάκια, αυτά τα πλαστικά με τα οποία πίνεις τα κοκτέιλ! Στην παραπάνω φωτό θα βρεις συνοπτικές οδηγίες αλλά δεν χρειάζεσαι και παραπάνω!

Με 2 λόγια βάφεις 3 καλαμάκια με χρυσό σπρέυ (ή ότι άλλο σου αρέσει) και αφού στεγνώσουν τα διπλώνεις και βάζεις την μία άκρη μέσα στην άλλη ώστε να σχηματίσεις 3 τρίγωνα – το ένα, το κεντρικό πρέπει να είναι μεγαλύτερο.

Στη συνέχεια κόψε και κόλλησε πίσω από τα καλαμάκια χαρτιά στο χρώμα της αρεσκείας σου. Με βελόνα και κλωστή ένωσε τα 3 τρίγωνα και τα-ντά! Το κολιέ σου είναι έτοιμο! Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να φτιάξεις και άλλα κοσμήματα από καλαμάκια, όπως βραχιόλια. Δες όλο το Project αναλυτικά στο cremedelacraft.com.

Αν σου άρεσε αυτή η ιδέα, νομίζω θα σου αρέσουν και αυτά τα κολιέ από καλαμάκια αλλά και τα κολιέ από μακαρόνια.

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *