Σέξυ μπλουζάκι με φερμουάρ

zipper-blouseΕντάξει, έχουμε πλέον δείξει πολλούς τρόπους να αλλάξεις τα παλιά σου μπλουζάκια, μήπως όμως ψάχνεις κάτι λίγο πιο απαιτητικό για να προκαλέσεις τις ικανότητές σου; Πως θα σου φαινόταν ένα σέξυ μπλουζάκι με φερμουάρ στο οποίο αποφασίζεις πόσο πολύ (ή λίγο) ώμο θα δείξεις; Ακολούθησε τις οδηγίες του trashtocouture.com! 

zipper-blouse-1

Θα χρειαστείς ένα παλιό μπλουζάκι (ή 2 κομμάτια ύφασμα) και ένα φερμουάρ από αυτά που αγοράζεις με το μέτρο. Μπορείς στο μαγαζί που θα αγοράσεις το φερμουάρ να ζητήσεις να σου περάσουν 2 οδηγούς αντικρυστά όπως βλέπεις στην δεύτερη φωτό παραπάνω, μιας και έχουν ειδικό μηχάνημα και θα είναι πιο εύκολο από το να παιδεύεσαι. Μόλις έχεις το φερμουάρ έτοιμο, ράψε στην κάθε άκρη του ένα κομμάτι ύφασμα ή το παλιό μπλουζάκι που έκοψες και κράτησες από αυτό 2 παραλληλόγραμμα. Η πρόκληση εδώ είναι να ράψεις σωστά το φερμουάρ, για κάποιο λόγο πάντα λάθος το κάνω!

Αν θέλεις ράβεις και τα 2 πλαϊνά μέχρι το ύψος της μασχάλης και το μπλουζάκι σου είναι έτοιμο. Με γεια σου!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σέξυ μπλουζάκι με φερμουάρ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *