Καλοκαιρινό φορμάκι για μωρά

baby_summer_formaki_introΕάν είσαι μαμά τότε θα ξέρεις οτι η υπερβολική ζέστη είναι κάτι που τα μωρά δεν μπορούν να διαχειριστούν. Γι’ αυτό θα πρέπει να τα ντύνεις δροσερά. Το φορμάκι αυτό από το Made my Rae είναι το ιδανικό ρουχαλάκι για τις ημέρες που ο υδράργυρος σκαρφαλώνει σε περίεργες θερμοκρασίες. Μπορείς να το φτιάξεις για σένα, σαν δώρο για το μωρό κάποιου φίλου ή για κάποια μαμά to be. Σίγουρα θα το εκτιμήσουν.

Η Rae είχε γράψει το tutorial αυτό πριν από 2 χρόνια, αλλά τώρα αποφάσισε να του κάνει κάποιες διορθώσεις για να είναι ακόμη πιο εύκολο να το φτιάξεις.

Ναι, μπορείς να το επιχειρήσεις ακόμη και εάν είσαι πολύ αρχάριος στη ραπτική. Άσε που με αυτό το project θα μάθεις και να ράβεις σφηγκοφωλιά και να κάνεις και κουμπότρυπες.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:

– Ύφασμα (φρόντισε να είναι δροσερό ύφασμα και καλής ποιότητας ειδικά εάν προορίζεται για πολύ μωρό)
– Ραπτομηχανή
– Ψαλίδι
– Λάστιχο σε κουβάρι για ραπτομηχανή
– Τα ραφτικά σου (κλωστές, καρφίτσες κτλ)
– Κόπιτσες και κουμπάκια

baby_summer_formaki

Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες της Rae για να κόψεις και να συναρμολογήσεις το φορμάκι και όλα θα πάνε καλά!

Δες και τις φωτογραφίες και το παλιό άρθρο και μην ξεχάσεις να κατεβάσεις και το pdf της για να το έχεις κοντά σου!

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *