Θήκη για τις κολλητικές ταινίες σου

tape_dispenser_introΚαι ένα πιο χρήσιμο project που ξεφεύγει λίγο από τα πιο κοριτσίστικα θέματα μόδας. Βρήκαμε στο American Woodworker μια πολύ καλή ιδέα για να αποθηκεύσεις τις κολλητικές ταινίες σου, ώστε να είναι πάντα στη θέση τους όταν τις χρειάζεσαι. Εάν αγαπάς το ξύλο και την οργάνωση, αυτό είναι το θέμα για σένα. Ρίξε μια ματιά.

Εάν περιμένεις βήμα βήμα οδηγίες, δυστυχώς θα σε απογοητεύσουμε. Στο άρθρο του American Woodworker θα βρεις τη φωτογραφία της ξύλινης θήκης για τις κολλητικές ταινίες σου και κάποια tips σχετικά με τα υλικά και τα εργαλεία που θα χρειαστείς, αλλά εάν δεν το έχεις με το ξύλο, καλό θα είναι να ζητήσεις και τη βοήθεια κάποιου που γνωρίζει περισσότερα. Ίσως εκεί που θα προμηθευτείς τα υλικά σου…

Από ό,τι είδαμε μπορείς να φτιάξεις τη θήκη σου από κόντραπλακέ που είναι εύκολο να το βρεις. Θα χρειαστείς κάποιον κόφτη ή μπορείς να ζητήσεις να σου κόψουν τα κομμάτια που θα χρειαστείς. Κοίτα να τα μετρήσεις καλά ώστε να μπορείς να βάλεις ακόμη και την πιο μεγάλη συσκευασία ταινίας που έχεις στο σπίτι.

tape_dispenser

Θέλεις και κάποιον τρόπο να γυρίζουν οι ταινίες σου. Μπορείς να τις περάσεις σε κάποια ράβδο και να τη στηρίξεις στα πλάγια ή να κάνεις την κατασκευή της φωτογραφίας εάν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία.

Θέλεις και ένα πριονάκι στην άκρη για να κόβονται οι ταινίες όπως το σελοτέιπ στην αντίστοιχη θήκη του.

Εάν το δοκιμάσεις στείλε μας φωτογραφία και οδηγίες για να το μοιραστούμε και με τους υπόλοιπους…

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *