Σορτσάκι με δαντέλα

shortsΜάλλον θα το έχεις καταλάβει, η δαντέλα είναι στη μόδα φέτος! Έχουμε δει σε αρκετά μαγαζιά δαντελένια σορτσάκια, έτσι το φωτογραφικό βήμα-βήμα project της Trinkets in Bloom για να φτιάξεις το δικό σου δαντελένιο σορτσάκι ήρθε πάνω στην ώρα. Μπορείς να το φορέσεις στον ύπνο ή και στον ξύπνιο, δες πως θα το φτιάξεις!

 

shorts-1

 

Προμηθεύσου ένα απλό λευκό σορτσάκι ή μποξεράκι και δαντέλα με το μέτρο. Ράψε την δαντέλα στο τελείωμα του σορτς από την εσωτερική πλευρά. Αν θέλεις αλλάζεις και τα κουμπιά του για πιο θηλυκό αποτέλεσμα.

Μπορείς να το αφήσεις λευκό ή να χρησιμοποιήσεις χρώμα υφασμάτων για να το βάψεις ότι χρώμα θέλεις. Ακολούθησε τις οδηγίες της εκάστοτε βαφής. Με γεια σου!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *