Γρήγορη καρφίτσα λουλούδι από τσόχα

Αφού η μικρή μου κόρη σήμερα αποφάσισε να μην κοιμηθεί όσο συνήθως, κι εγώ πρέπει να ανεβάσω παρόλ’ αυτά το άρθρο της ημέρας, έψαξα για ένα εύκολο και γρήγορο project να σου προτείνω. Και το βρήκα! Η Kolleen από το blog Design by Night φτιάχνει λουλούδια από τσόχα χωρίς να ράψει ούτε μισή βελονιά! Ζήτω το πιστόλι σιλικόνης! Δες πως ακριβώς το φτιάχνει.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις το λουλούδι καρφίτσα από τσόχα:

Τσόχα σε χρώμα της επιλογής σου τουλάχιστον σε διάσταση 76εκ. x 13εκ.
Ψαλίδι
Πιστόλι σιλικόνης και ανταλλακτικά
Μεζούρα ή χάρακα
Καρφίτσα ή παραμάνα
Διακοσμητικό κουμπί που σου αρέσει

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες με τις οδηγίες γιατί η Kolleen στο άρθρο της στο Design by Night τα έχει καταφέρει περίφημα με τις φωτογραφίες του project (και έχω και το θεματάκι με τον χρόνο… είπαμε). Όπως όμως μπορείς να καταλάβεις κι εσύ, όταν ένα project αποτελείται μόνο από 4 φωτογραφίες με συνοπτικές οδηγίες, τότε δεν μπορεί παρά να είναι πολύ εύκολο και γρήγορο. Δύσκολα θα χαθείς εδώ…

Πριν σε αφήσω με τις τσόχες, τα ψαλίδια και τις κόλλες σου θα σου υπενθυμίσω να προσέχεις πολύ με το πιστόλι σιλικόνης. Εγώ μέσα στις γιορτές φτιάχνοντας το δώρο του άντρα μου αχρήστευσα το ένα μου δαχτυλάκι… ακόμη να συνέλθει τελείως. Προσοχή, λοιπόν, με την ζεστή κόλλα!

Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση!

Κράτα το

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Γρήγορη καρφίτσα λουλούδι από τσόχα”

  1. Πολύ εύκολο όντως.Το πιστόλι σιλικόνης το χρησιμοποίησα πρώτη φορά όταν έφτιαξα το στεφάνι για την πόρτα είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο.Υπάρχει μια κρέμα στο φαρμακείο κόκκινη σαν αίμα δεν αφήνει σημάδια όταν επουλωθεί το έγκαυμα.Υπομονή με την μπέμπα σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *