Τέχνη με νήμα

thread-artΝομίζω θα συμφωνείς, είναι λίγο δύσκολο να βρεις τι χειροποίητα δώρα θα φτιάξεις στους άντρες της ζωής σου. Υπάρχουν τα κλασσικά θήκη για laptop, θήκη για κινητό κ.τ.λ. αλλά τι κάνεις όταν θέλεις κάτι πιο πρωτότυπο και καλλιτεχνικό; Ακολουθείς τις οδηγίες του fraufertig.blogspot.com και φτιάχνεις το όνομά του με νήμα και καρφιά.

Τύπωσε τα γράμματα του ονόματος και κόψτε ώστε να μπορείς να τοποθετήσεις κάθε γράμμα πάνω σε μια ξύλινη επιφάνεια. Βάλε καρφάκια στις γωνίες κάθε γράμματος. Στη συνέχεια γέμισε και το υπόλοιπο περίγραμμα με καρφάκια σε ίσα διαστήματα. Μην βάλεις τα καρφιά αντικρυστά το ένα με το άλλο καθώς θέλεις το νήμα σου να κινείται σε ζιγκ-ζαγκ μορφή. Άρχισε να τυλίγεις το νήμα ξεκινόντας από το περίγραμμα κάθε γράμματος και στην συνέχεια γέμισέ το.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαύρο ή χρωματιστό νήμα. Ελπίζουμε να του αρέσει!

thread-art1

Φτιάξτο

Η Βάλια είναι γραφίστας. Σχεδίασε το πρώτο της website το 1996 αλλά πλέον σχεδιάζει μόνο για το ftiaxto.gr. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αγαπάει τα πολύπλοκα projects ειδικά αν περιλαμβάνουν ραπτομηχανή και υπομονή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *