Καραμήτσιος ΑΕ – Ραπτομηχανές και είδη ραπτικής

logoΕάν ψάχνεις να αγοράσεις ραπτομηχανή και δεν ξέρεις τι να επιλέξεις, μην παραλείψεις να επισκεφτείς το κατάστημα της εταιρίας Καραμήτσιος ΑΕ στην Καλλιθέα, όπου διατίθενται οι ραπτομηχανές HUSQVARNA VIKING. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα σε βοηθήσει με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να κάνεις τη σωστή επιλογή, αλλά και να μάθεις να χειρίζεσαι τη μηχανή σου με τον σωστότερο τρόπο. Δες περισσότερα στο www.kopserapse.gr

Όπως μας λέει η ίδια η ομάδα της Καραμήτσιος ΑΕ:

«Η εταιρία Καραμήτσιος ΑΕ είναι η εξέλιξη μιας οικογενειακής επιχείρησης που από τις αρχές της δεκαετίας του 1950 εισήγαγε και διέθετε ραπτομηχανές στην Ελληνική αγορά. Από το 1994 αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τις Σουηδικές ραπτομηχανές HUSQVARNA VIKING που έχουν καθιερωθεί σαν το συνώνυμο της ποιότητας στις οικιακές ραπτομηχανές παγκόσμια.

Οι δραστηριότητες της εταιρίας καλύπτουν επίσης όλο το φάσμα των επαγγελματικών ραπτομηχανών, των ειδών κοπτηρίου και σιδερωτηρίου.

Το προσωπικό είναι εξειδικευμένο, φιλικό και έχει απεριόριστη διάθεση και θέληση ώστε να προσφέρει άριστες υπηρεσίες. Δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην αναλυτική εκμάθηση των ραπτομηχανών από την πρώτη στιγμή με την παράδοσή τους στους πελάτες, ανεξάρτητα του επιπέδου των γνώσεών τους και των ωρών που θα απαιτηθούν. Επίσης επισκευάζονται οικονομικά οι ραπτομηχανές όλων των τύπων.

Το e-shop μας www.kopserapse.gr που ανέβηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο σκοπεύει να προσφέρει στους καταναλωτές μόνο ποιοτικά προιόντα, ραπτομηχανές HUSQVARNA VIKING, ψαλίδια FISKARS, βελόνες SCHMETZ και άλλα βοηθητικά είδη, όλα επώνυμα και κορυφαίας ποιότητας προιόντα στην κατηγορία τους.

Νομίζουμε ότι είναι απαραίτητο ένα τέτοιου τύπου ηλεκτρονικό κατάστημα, ώστε να μπορεί ο καταναλωτής να απολαμβάνει σύγχρονα μηχανήματα που έχουν τη μέγιστη βαθμολογία στη σχέση ποιότητας/τιμής και που πιθανόν να είναι δυσεύρετα στις μέρες μας… «

ΚΑΡΑΜΗΤΣΙΟΣ Α.Ε.
Πλάτωνος 135
Καλλιθέα 17673
Τηλ.: 210 9407605
Fax: 210 9407458
Email: info@kopserapse.gr
www.kopserapse.gr

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Καραμήτσιος ΑΕ – Ραπτομηχανές και είδη ραπτικής”

Απάντηση