Χειροποίητος υψομετρητής

growth_chartΤα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα… πολύ γρήγορα. Και ψηλώνουν! Τώρα μπορείς να παρακολουθείς ακριβώς το ύψος που παίρνουν τα μωρά σου με αυτόν τον πανέμορφο και εύκολο χειροποίητο υψομετρητή για το δωμάτιό τους. Τον βρήκαμε στο CraftSnob.com και ακόμα και εάν είσαι αρχάριος στη ραπτική είναι ένα εύκολο project που μπορείς κι εσύ να φτιάξεις μόνος σου!

Ένας χειροποίητος υψομετρητής όπως και να το κάνεις είναι ιδιαίτερος… μπορείς να τον φτιάξεις σε χρώματα που ταιριάζουν στο στιλ του δωματίου που θα τον κρεμάσεις και φυσικά στην προσωπικότητα του παιδιού σου… Άσε που εάν είσαι νονά, θεία, κολλητή είναι και τέλειο και χρήσιμο δώρο!!!

Μάλιστα ο συγκεκριμένος υψομετρητής σε αντίθεση με τους υψομετρητές που κυκλοφορούν στο εμπόριο σου δίνει και τη δυνατότητα να σημειώνεις και την ημερομηνία και το όνομα του κάθε παιδιού δίπλα στο ακριβές τους ύψος, ώστε όταν μεγαλώσουν τα μικρά σου και σταματήσουν να ψηλώνουν να το φυλάξεις για πάντα!

Το λοιπόν…

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:

– Είδη ραπτικής (καρφίτσες, κλωστές κτλ)
– Ραπτομηχανή
– Ύφασμα χρωματιστό
– Ύφασμα για τη βάση σκληρό τύπου καμβάς
– Ψαλίδι ή κοπίδι και επιφάνεια κοπής
– Σχοινί
– Βαρίδια

Αφού κόψεις τα υφάσματά σου ακολουθώντας τις οδηγίες του CraftSnob.com η συναρμολόγηση είναι παιχνιδάκι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις φωτογραφικές οδηγίες του άρθρου.

Τα βαρίδια τα χρειάζεσαι για να κρεμάσει σωστά ο υψομετρητής σου. Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις και μολύβι στην κάτω άκρη και ένα απλό ξύλο για να το κρεμάσεις στον τοίχο με το σχοινί.

Τέλειο; Όταν είναι έτοιμο βάλε το πιτσιρίκι σου να σταθεί δίπλα, μέτρησε τους πόντους και σημείωσε την ημερομηνία και το ύψος και βγάλε την πρώτη φωτογραφία!

Με γειά!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *