Σκουλαρίκια κρίκοι με διαμάντια

σκουλαρίκια κρίκοι με διαμάντια

Είμαι σίγουρη οτι κάπου τα έχεις δει αυτά τα σκουλαρίκια. Είναι πολύ της μόδας τόσο στην αληθινή εκδοχή τους, όσο και στη faux. Ο λόγος για τα σκουλαρίκια κρίκοι με διαμάντια που πάνε κυριολεκτικά με όλα. Τώρα μπορείς να τους δώσεις τη δική σου πινελιά φτιάχνοντάς τα μόνη σου! Πώς; Πάρε μια γεύση από το tutorial της Jenny από το I Spy DIY!

Πέρα από φαντασία και καλή διάθεση δεν θα χρειαστείς και πολλά για να φτιάξεις το δικό σου ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκοι με διαμάντια.

Ξεκινάς από τα βασικά:

Κρίκους σε μέγεθος που θέλεις
Σειρά από τεχνητά διαμαντάκια (rhinestones στα αγγλικά) διάφανα ή με χρώμα
Κοφτάκι
Νήμα κεντήματος σε χρώμα της επιλογής σου (μπορείς να πειραματιστείς και με διάφορα είδη σχοινί)

σκουλαρίκια κρίκοι με διαμάντια

Ε, νομίζω οτι από τις φωτογραφίες στο I Spy DIY μπορείς να καταλάβεις πως κάνεις τον αρχικό κόμπο με το νήμα κεντήματος και πως τυλίγεις και στερεώνεις (πάλι με κόμπο) στο τέλος.

Και βουαλά! Έτοιμα τα σκουλαρίκια κρίκοι με διαμάντια. Μπορείς κυριολεκτικά να φτιάξεις από ένα ζευγάρι σε κάθε χρώμα για να έχεις για όλα σου τα συνολάκια!

σκουλαρίκια κρίκοι με διαμάντια

Μεγιά σου!

Και εάν σου άρεσαν αυτά τα σκουλαρίκια, τότε σίγουρα θα σου αρέσουν και τα “Σκουλαρίκια από αλυσίδες”!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Σκουλαρίκια κρίκοι με διαμάντια”

  1. Νομίζω και τα μαγαζιά με τρέσες και είδη ραπτικής πρέπει να έχουν, για δοκίμασε στη [url=http://www.ftiaxto.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%81%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85]Λένα[/url] ή στον [url=http://www.ftiaxto.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%81%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82]Κληρονόμου[/url]

  2. να ρωτησω ξερετε απο που να παρουμε αυτα τα στρασακια στο ντιβα δεν δινουν λιγοτερο του μετρου και εχει και 60 ευρω το μετρο……………………η πως να το ζητησουμε απο αλλου….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *