Πρόσθεσε ύφασμα στις καρέκλες σου

upholstery_introΟ Σεπτέμβριος είναι για μένα το ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς. Είναι κοινώς η εποχή για ανανέωση. Τρελαίνομαι, λοιπόν, όταν αυτή την εποχή βρίσκω projects που δείχνουν πως μπορούμε εύκολα και γρήγορα να ανανεώσουμε τον χώρο μας παίρνοντας παλιά έπιπλα που μπορούμε να τους αλλάξουμε τελείως την εικόνα! Ένα τέτοιο project είναι και αυτό από το Craftaholics Anonymous για το πως μπορούμε να τις καρέκλες μας, προσθέτοντας τους ύφασμα!

Ξέρω, φαίνεται δύκολο το εγχείρημα. Πίστεψέ με όμως δεν είναι! Το μόνο που χρειάζεται είναι να εξοπλιστείς με τα σωστά υλικά και να είσαι προσεκτικός όταν παίρνεις μέτρα για να σου βγεί η καρέκλα σου σωστά.

Οι οδηγίες που θα βρεις στο άρθρο της Linda στους Craftaholics Anonymous είναι περισσότερο από λεπτομερείς και φυσικά συνοδεύονται και από πολύ καλές φωτογραφίες.

Εσύ εάν θέλεις μπορείς να κάνεις και πιο ριζικές αλλαγές στις καρέκλες σου παιρνόντας τις και ένα δυο χέρια μπογιά. Για αυτό μπορείς να συμβουλευτείς τους ειδικούς στο χρωματοπωλείο της γειτονιάς σου.

Κατά τα άλλα θα χρειαστείς: Καρέκλες (ντάαα), ύφασμα, αφρολέξ/ μαξιλάρι, πιστόλι συραπτικό (πολύ χρήσιμο), χαρτόνι για το πατρόν, καλό ψαλίδι, κόλλα για να κολλήσεις το αφρολέξ στο ξύλο (στο χρωματοπωλείο θα σε βοηθήσουν και με αυτό).

Τα βήματα είναι απλά και πολύ γρήγορα θα έχεις μια τελείως ανανεωμένη τραπεζαρία.

upholstery_mix

Πριν καιρό βρήκα μια παρόμοια παλιά καρέκλα στα σκουπίδια και την έχω φυλάξει για να τη φτιάξω! Ανυπομονώ!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πρόσθεσε ύφασμα στις καρέκλες σου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *